Een moment van rust

Vacature Masseur (m/v) op ZZP basis

Vacature Masseur (m/v)

Moment voor Massage is op zoek naar een holistisch masseur. Deze masseur kan zich vinden in de holistische werkwijze van Moment voor Massage. Je hebt een relevante massageopleiding genoten en enige ervaring.

Mijn uitnodiging is om mijn website eens door te nemen en te voelen of dit bij je past. Graag ontvang ik dan ook van jou een massage en sta je open voor mijn visie en werkwijze. Je werkt onder de naam Moment voor Massage. Je zult voor de gegeven massages mij een factuur sturen voor jouw aandeel.

Je kunt gebruik maken van een volledig ingerichte massagepraktijk in het centrum van Enschede. Van handdoeken tot olie, alles is aanwezig. Je afspraken komen van een onlinereserveringssysteem waarin mensen jou kunnen kiezen voor massage. Je krijgt dan ook een plekje op mijn website waar jij je kunt voorstellen met jouw expertise vermeld. Uiteraard is er ruimte voor jouw eigen input. Alles in overleg.

Vanwege het klantenbestand en de opbouw in de organisatie gaat mijn voorkeur uit naar een vrouwelijke masseur. Maar wellicht ben jij als mannelijke masseur ook helemaal op je plek in de organisatie.