Neem de tijd

Moment van regels en aanbevelingen

Ik hou van hygiƫne. Ik verzoek je fris gedoucht op de afspraak te verschijnen. Voor een optimale massagebehandeling is het prettige als je op tijd aanwezig bent.

Voor de eerste behandeling voeren wij een kort intake-gesprek. Je kunt aangeven wat voor jou het doel van de massagebehandeling is; ontspanning of klachtgericht bijvoorbeeld. Ook wordt zo duidelijk of er sprake is van contra-indicaties en of het verantwoord is om op dat moment gemasseerd te worden.

Wat zijn contra-indicaties?

Contra-indicaties zijn redenen waarom iemand niet of gedeeltelijk gemasseerd mag worden tenzij er toestemming is van de behandelende arts/specialist. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst de arts of specialist.

Absolute contra-indicaties (je mag niet worden gemasseerd bij):

Koorts, griep, ziekten met een verhoogde stofwisseling, besmettelijke huidziekten, infectieziekten, ernstige vaatziekten, psoriasis, kanker, trombose, antibiotica en ontstekingsremmers.

Relatieve contra-indicaties (afhankelijk van de ernst van de aandoening mag je wel of niet gemasseerd worden bij):

Open wonden, zwangerschap (1e drie maanden), ontstekingen, traumatische aandoeningen, anti-depressiva en spataderen. Ook gebruik van alcohol en drugs gaat niet samen met massagebehandelingen.

Wat wil ik ook graag weten?

Bijvoorbeeld: Ischias, hernia's (ook van 20 jaar terug), whiplash, pijnlijke plekken, etc.

En verder:

  • Indien Moment voor Massage niet volledig of verkeerd is ingelicht over je gezondheid dan kan Moment voor Massage niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of letsel ten gevolge van een massage door Moment voor Massage.
  • Bij medicijngebruik moet de massagebehandeling soms worden aangepast. Geef altijd aan welke medicijnen je gebruikt en wat het doel daarvan is.
  • Moment voor Massage is niet aansprakelijk voor beschadiging van persoonlijke spullen.
  • Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos worden gewijzigd of afgezegd worden. Bij niet tijdig annuleren wordt 50% van de behandelingskosten in rekening gebracht. In geval van overmacht is er altijd overleg mogelijk.
  • Bij Moment voor Massage kun je contant te betalen en via betaalverzoek of tikkie. Online bij het maken van de afspraak is ook mogelijk.
  • Als je komt hoef je niet aan te bellen. Je kunt zo naar boven lopen en plaatsnemen in de hal.
  • Een pasje voor het parkeren is beschikbaar. Zet hiervoor je auto rechts voor de slagboom en loop even naar boven. Het pasje leg ik op verzoek voor je klaar op het groene bankje in de wachtruimte.