Workshops

Qigong op de woensdagavond om 20.00 uur

Iedere woensdagavond ben je welkom voor een qigongles bij Hart van MirA van 20.00 uur tot 21.15. Daarna drinken we met elkaar een kopje thee als je wilt.

 

Ademcirkel

Ademcirkel Jouw moment van ademen

Datum: 21-02-2023 om 19:00 - 21-02-2023 om 22:00
Tarief: € 50,00

Ik geef mijzelf minstens een keer in de week een ademsessie cadeau. Meestal in mijn eentje. Normaal gesproken dan. Of bij een collega. Wat een verademing altijd. Letterlijk. Ik vind altijd weer een nieuwe balans en nieuwe ideeën en inspiratie. Mijn emoties weer in balans en nieuwe energie.  Ademen is een fantastische manier om jezelf te transformeren op alle lagen. Fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel. Brengt je thuis, geeft je energie, zuivert, detoxed en verlevendigt jouw hele wezen.

En dat gun ik jou dus ook! Dat biedt ik aan in groepsverband. De groep zal zeker niet groter zijn dan 6 of 8 deelnemers.  Meer weten?

 

Momentmassage Training Basis

De Momentmassage Training basis

Datum: 10-06-2023 om 09:30 - 11-06-2023 om 17:00
Tarief: €225,00

Leer een invoelende, intuïtieve massage waarin ontspanning, stroming en thuiskomen in jezelf centraal staat. De Momentmassage is een massage ontstaan uit diverse stromingen uit de massagewereld en de wereld van lichaams- en ademwerk. Een compassievolle, effectieve en verbindende massage. Zijn in het moment, herkennen wie je ook weer in de kern bent en daarin ontspannen.

Deze tweedaagse massagetraining is een mooie aanvulling op jouw toolkit binnen jouw massagepraktijk. Verdieping, liefdevol aanraken binnen een stevige bedding en aanwezigheid zijn sleutelwoorden. De Momentmassage training kan evengoed gewoon voor jezelf, of voor thuis gevolgd worden. 

In deze basistraining leer je de achterkant van het lichaam te masseren. De eerste dag staat in het teken van de rug, en de tweede dag in het teken van de benen, waarbij de hele massage nog eens herhaald kan worden.

Ga je ook mee op deze mooie reis naar binnen samen met die ander? We maken er een mooie liefdevolle dag waarin we elkaar fysiek, emotioneel en energetisch met compassie en aanwezigheid gaan aanraken.