Qigong Workshops en massage training

bij Hart van MirA in Enschede 

De momentmassage is een heerlijke massage die vooral gaat over zijn in het moment, koestering, ondersteuning en gedragen worden. Losmaken van spieren en weefsels komt uiteraard ook in deze verbindende massage tot uiting.  Een veelzijdige massage die vele facetten kent. We werken in een kleine groep met maximaal 8 deelnemers.

Ik nodig je uit je aan te melden voor de basistraining Momentmassage op 10 en 11 september 2022. Voel je welkom!

Iedere woensdagavond ben je welkom voor een qigongles bij Hart van MirA van 20.00 uur tot 21.15. Daarna drinken we met elkaar een kopje thee als je wilt.

 

Momentmassage Training

De Momentmassage basis

Datum: 10-09-2022 om 09:30 - 11-09-2022 om 17:00
Tarief: €225,00

Leer een invoelende, intuïtieve massage waarin ontspanning, stroming en thuiskomen in jezelf centraal staat. De Momentmassage is een massage ontstaan uit diverse stromingen uit de massagewereld en de wereld van lichaams- en ademwerk. Een compassievolle, effectieve en verbindende massage. Zijn in het moment, herkennen wie je ook weer in de kern bent en daarin ontspannen.

Deze tweedaagse massagetraining is een mooie aanvulling op jouw toolkit binnen jouw massagepraktijk. Verdieping, liefdevol aanraken binnen een stevige bedding en aanwezigheid zijn sleutelwoorden. De Momentmassage training kan evengoed gewoon voor jezelf, of voor thuis gevolgd worden. 

In deze basistraining leer je de achterkant van het lichaam te masseren. De eerste dag staat in het teken van de rug, en de tweede dag in het teken van de benen, waarbij de hele massage nog eens herhaald kan worden.

Ga je ook mee op deze mooie reis naar binnen samen met die ander?. We maken er een mooie liefdevolle dag waarin we elkaar fysiek, emotioneel en energetisch met compassie en aanwezigheid gaan aanraken.