Workshops

Ademcirkels bij Hart van MirA in Enschede

Adem je vrij in een groep! Goedkoper dan een privé sessie, dus een mooie instap en kennismakingsmoment. Verder breng je elkaar naar een hoger plan. Je ondersteunt, wordt ondersteund, triggert en wordt getriggerd door de andere deelnemers. Kleine groepjes van 5 tot 7 deelnemers.

 

Qigong op de woensdagavond om 20.00 uur

Iedere woensdagavond ben je welkom voor een qigongles bij Hart van MirA van 20.00 uur tot 21.15. Daarna drinken we met elkaar een kopje thee als je wilt.

Voel je soepel en fit en breng je emoties in balans en leer diep te ontspannen en je lichaamsbewustzijn te vergroten. Zak diep in je hart en ontwikkel je I-kracht. Je eye, mind, heartpower.

 

Ademcirkel 18 juli 2023

Ademcirkel Jouw moment van ademen

Datum: 18-07-2023 om 19:15 - 18-07-2023 om 22:00
Tarief: €45,00

Ik geef mijzelf minstens een keer in de week een ademsessie cadeau. Meestal in mijn eentje. Of bij een collega. Wat een verademing, altijd. Letterlijk. Ik vind altijd weer een nieuwe balans en nieuwe ideeën en inspiratie. Ik voel me daarna verfrist en energiek. Mijn emoties weer in balans en helemaal gecentered en geaard.  Ademen is een fantastische manier om jezelf te transformeren op alle lagen. Fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel. Brengt je thuis, geeft je energie, zuivert, detoxed en verlevendigt jouw hele wezen.

En dat gun ik jou dus ook! Dat biedt ik naast privé-sessies aan in groepsverband. De groep zal zeker niet groter zijn dan 5 of 7 deelnemers.  Meer weten?