Zwangerschapsmassage

Klik op mij

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Een mooie maar ook intense periode waar je met volle teugen van wilt genieten.

Omdat je lichaam ook extra op de proef wordt gesteld is het een goed idee om in deze periode extra goed voor jezelf en je ongeboren baby te zorgen. Creƫer een heerlijk massagemoment samen met je ongeboren kind.

Moment voor Massage tijdens je zwangerschap

Een ontspannende lichaamsmassage met warme amandelolie of druivenpitolie kan de lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten. Ook de geestelijke en emotionele spanningen die je kunt ervaren zullen verminderen. Het maakt je spieren soepeler, je ademhaling wordt dieper en je hoofd komt even helemaal tot rust. En heel belangrijk, je komt meer in contact met het kindje dat in je groeit. Een moment om nooit te vergeten!

Door deze ervaring kun je je zwangerschap nog bewuster en intenser meemaken

Wil je een massagemoment samen met je partner? Dat kan natuurlijk. Ik kan je partner aanwijzingen geven en punten aangeven die niet gemasseerd mogen worden tijdens de zwangerschap maar die je juist tijdens de bevalling meer steun zullen geven.

Een zwangerschapsmassage duurt minimaal 1 uur maar ik adviseer 1,5 uur ook vanwege de extra tijd voor het omdraaien, maar vooal om je de gelegenheid te geven heel diep in jezelf te zakken in contact met het wondertje dat in je groeit.