Energetische massage

Klik op mij

Een energetische massage, of bio kundalini energy healing helpt je op een natuurlijke manier van stress te bevrijden

De massage maakt blokkades los in de spieren, pezen en stromingen als de lymfestroom, de bloedsomloop, de meridianen en de ademhaling door fysieke aanraking en/of kundalini healing of een combinatie daarvan.

Moment voor balans en energie

In deze drukke maatschappij is een energetische kundalini massage ontvangen een hulp bij veelvoorkomende klachten als stress en spanningen die blokkades in ons lichaam veroorzaken. In balans blijven is erg lastig in deze maatschappij. Dit komt door het drukke leven en de veelheid aan verontreinigingen, als bespoten groenten, luchtverontreiniging en hormonaal bewerkt vlees. Deze en andere factoren zorgen allemaal voor een disbalans in ons lichaam. Zeker als je hier gevoelig voor bent als hooggevoelig persoon (HSP-er)

De energetische kundalini massage is vooral bedoeld om je energie weer te voelen en deze te laten stromen. Je wordt onbewust gestimuleerd om de energiekanalen in je lichaam te openen en deze weer vrij te maken en de blokkerende energie af te voeren. Dit werkt vooral goed als je regelmatig een massage ontvangt zodat energiekanalen open blijven en nieuwe blokkades (steeds sneller en makkelijker) worden geopend.

Er kunnen emoties, gedachten en herinneringen komen bovendrijven. Dit kan weer zorgen voor het op gang brengen van een bewustwordingsproces. Als je deze emoties herkent erkent en aanvaart en ziet als een deel van jezelf vindt er heling plaats. 

Je kunt kiezen voor energetische kundalini sessie als je last hebt van klachten als moeheid, spanningen, stress, rugpijn en hoofdpijn. Ook kan het helpen wanneer je last hebt van een opgejaagd of onbestemd gevoel en als je niet tot rust kunt komen of burn-out gerelateerde klachten hebt.  Door de massage en het werken met je energetisch lichaam, je aura worden je blokkades weggenomen en zal de energie weer beter door je lichaam stromen. Je zult je beter geaard en minder overprikkeld voelen en je zenuwstelsel wordt gekalmeerd waardoor je gevoel van stress zal afnemen. Klachten manifesteren zich als eerste in het energetisch veld waarna ze zich manifesteren als klachten in het fysiek lichaam. Daarom werkt deze sessie zo helend en harmoniserend. 

Deze sessie kan ook met de kleding aan zonder het fysiek aspect, de massage. De zg. Bio Kundalini Energy Healing brengt je in het ultieme geval naar een extatische vorm van zijn, pure gelukzaligheid en liefdevolle aanwezigheid in jezelf. Jouw ademhaling is het voertuig van deze verfijnde energie├źn.

Een energetische massage duurt minimaal 1 uur maar liever 1,5 uur.

Boek gelijk een  afspraak  op mijn nieuwe website  https://www.miekevos.nl