Tarieven 2020

Momentmassage – Ontspanningsmassage – Energetische massage - Zwangerschapsmassage - Nek/Schoudermassage – Duo massage - Ademsessie -Qigong

Locatie: De Klomp 120-102

Massage 30 minuten
35,- (40,- in avond/weekend)
Massage 60 minuten
60,- (70,- in avond/weekend)
Massage 90 minuten
80,- (90,- in avond/weekend)
Ademsessie 90 tot 120 minuten
100,-

5 massages van 60 minuten (geen tijdslimiet)

275,-

5 massages van 90 minuten (geen tijdslimiet)

375

of neem een strippenkaartje mee

6e massage krijg je met 50% korting (jaar geldig)

10 ademsessies

800,-


Qigong 1 les per week (betaal per maand:)
35,-
Qigong 10-rittenkaart
(3 maanden geldig)
110,-
Qigong 10-rittenkaart
(6 maanden geldig)
125,-

Locatie: Bij jou thuis.

Massage 60 minuten
85,-
Massage 90 minuten
110,-
 

DUO Massage

Massages zijn ook te boeken voor 2 personen. Collega Arnoud Colenbrander van Massage From The Heart masseert jouw vriend, vriendin, vader, moeder, dochter, zoon of partner. Of je je dochter nu een fijne zwangerschapsmassage gunt of je man een mooi verjaardagsmassage cadeau. Het kan allemaal.... samen!!
Je betaalt 2 masseurs voor de geboekte periode. Een mooi ingepakte cadeaubon aanbieden voor deze gelegenheid kost uiteraard niks extra!

 

> Bij duo massage op locatie: als er 2 tafels nodig zijn rekenen wij 15 min. extra tijd voor opbouw en afbouw.
> Duo-sessies worden gegeven samen met Arnoud Colenbrander van Massage from the Heart
> Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd of verplaatst. Bij te laat annuleren (24 uur tevoren) wordt de afspraak in rekening gebracht.
> Reiskosten vanaf 15 km worden berekend. € 0,19 per km. In geval van grote afstanden kan ook een deel van de reistijd in rekening worden gebracht.
> Prijzen zijn inclusief btw. Facturen zijn uiteraard beschikbaar

 

Massagegeschenkbon:

Geef een heerlijk moment cadeau! De waarde bepaal je zelf. Speciaal voor deze gift maak ik een waardig cadeau om te overhandigen. Bij mij op te halen of per post te ontvangen (door jou of de ontvanger van het cadeau.)

Nu ook online te bestellen via het rode cadeau icoontje op de diverse pagina's.  Ontvang de cadeaubon dan ook direct via email!

 

Strippenkaart:

Ontvang 10% korting over alle afgenomen massages

Ben je een regelmatige bezoeker? Dan ontvang je 10% korting. Je ontvangt de 6e massage voor de halve prijs. Bij het eerste bezoek kun je een strippenkaartje meenemen. Deze is een jaar geldig. Bij ieder bezoek wordt deze afgetekend. Het kaartje is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Introductie:

Bij introductie van een nieuwe cliënt ontvang je eenmalig een korting van 20%. Deze behandeling wordt dan niet op de strippenkaart vermeld.