Jouw ervaringen

Dank je wel dat je de tijd neemt om de ervaringen te lezen van andere bezoekers.
Lisette van Leemput

Mieke was erg vriendelijk en laat je snel op je gemak voelen. Ik waardeer het altijd erg als massagetherapeuten de tijd voor je nemen in plaats van je behandeling binnen een uur af te raffelen. Dit was gelukkig bij Moment voor massage niet het geval! Ze luistert goed naar je en vraagt regelmatig tijdens de behandeling hoe je je voelt. Erg fijn!

André de Raaf
Geweldig rustgevende ervaring. Erg vakkundig en plezierig om naartoe te gaan. Ook de ruimte is zeer netjes en verzorgd. Weer enorm genoten en helemaal ontspannen naar huis! Ik kom hier nog steeds ook al woon ik er 80 km vandaan!
Gerrit Holthuis

Een geweldig goede massage gehad. Kan ik van harte aanbevelen.

Danielle Kolste

Super en zeker voor herhaling vatbaar!!

Pieter Sijtsma

Mieke is een prima masseuse die rust creeert door o.a. eerst een persoonlijk gesprek met je aan te gaan over wensen.

Lars Steven

Heel schoon, heel goed, super wellness ontspanningsmassage.

Evert Jan Hubertse

Ik heb nu een stuk of 6 ademsessies bij Mieke gedaan en telkens verbaast het mij weer wat het met mij doet. Ik kom steeds een stukje dichter bij mijzelf. Ik krijg inzicht in wat belangrijk is in mijn leven. Mieke is er steeds als een trouwe gids die mij met zachte doch besliste hand op het pad van ademen houdt. Erg prettig! Ze weet een veilige en ontspannen sfeer te scheppen waarin alles gevoeld en gezegd kan worden, waar de spiegel van (zelf)inzicht helemaal gezien kan worden.

 

Al weer een aantal keren genoten van een massage van Mieke. Na een fijne afstemming weet ze met stevige en zachte hand de juiste aanraking te geven die nodig is voor een perfecte ontspanning. Genoten van de massages van deze vakvrouw!

Wil je jouw ervaring ook delen? Laat me het weten.