Jouw ervaringen

Dank je wel dat je de tijd neemt om de ervaringen te lezen van andere bezoekers.
Lisette van Leemput

Mieke was erg vriendelijk en laat je snel op je gemak voelen. Ik waardeer het altijd erg als massagetherapeuten de tijd voor je nemen in plaats van je behandeling binnen een uur af te raffelen. Dit was gelukkig bij Moment voor massage niet het geval! Ze luistert goed naar je en vraagt regelmatig tijdens de behandeling hoe je je voelt. Erg fijn!

Pieta van der Molen
Bijna een jaar kom ik elke 3-4 weken bij Mieke, omdat ik graag meer in contact wil komen met mijn lichaam en wat er in mij om gaat. Het begon met massages, toen een TRE training, een Reiki behandeling en nu doe ik ademtrainingen bij haar. Het is elke keer weer een bijzondere en helende ervaring, wat we ook doen. Wat ik fijn vind is dat Mieke echt haarzelf is en mij ook stimuleert dat te zijn. Zodra ik de ruimte binnenstap voel ik dat ook, het straalt een uitnodigende warmte uit waarbij ik me erg welkom voel.
André de Raaf
Geweldig rustgevende ervaring. Erg vakkundig en plezierig om naartoe te gaan. Ook de ruimte is zeer netjes en verzorgd. Weer enorm genoten en helemaal ontspannen naar huis! Ik kom hier nog steeds ook al woon ik er 80 km vandaan!
Gerrit Holthuis

Een geweldig goede massage gehad. Kan ik van harte aanbevelen.

Danielle Kolste

Super en zeker voor herhaling vatbaar!!

Antoon Aukes

Mieke Vos is een natuurtalent. Zij is zo hemels aards dat je, door simpelweg tegenover haar te zitten, vanzelf ontspant en alles loslaat.  

Ademsessies bij haar zijn bijzondere ervaringen, ik vind het regelrechte avonturen. 

Ik heb nu inmiddels 3 ademsessies bij Moment voor Massage mee mogen maken. Elke keer kwam er een verdieping en intensivering van de beleving bij, elke keer ontdekte ik een nieuw facet in m’n zelfbeeld. En alles onder de zachte liefdevolle handen van Mieke. Ik ben nog niet klaar, ik wil meer. 

Kom ook!

Antoon 

Anne Marie van Stee

Ik heb bij Mieke een ademsessie mogen ervaren. Het was heel intens, en het heeft me heel veel gebracht. Bijzonder is de geruststellende en liefdevolle begeleiding van Mieke zodat ik me veilig voelde tijdens mijn reis. Dank je wel voor de mooie ervaring. Hij is nog een hele tijd bij me gebleven.

 

Pieter Sijtsma

Mieke is een prima masseuse die rust creeert door o.a. eerst een persoonlijk gesprek met je aan te gaan over wensen.

Evert Jan Hubertse

Ik heb nu een stuk of 6 ademsessies bij Mieke gedaan en telkens verbaast het mij weer wat het met mij doet. Ik kom steeds een stukje dichter bij mijzelf. Ik krijg inzicht in wat belangrijk is in mijn leven. Mieke is er steeds als een trouwe gids die mij met zachte doch besliste hand op het pad van ademen houdt. Erg prettig! Ze weet een veilige en ontspannen sfeer te scheppen waarin alles gevoeld en gezegd kan worden, waar de spiegel van (zelf)inzicht helemaal gezien kan worden.

 

Al weer een aantal keren genoten van een massage van Mieke. Na een fijne afstemming weet ze met stevige en zachte hand de juiste aanraking te geven die nodig is voor een perfecte ontspanning. Genoten van de massages van deze vakvrouw!

Lars Steven

Heel schoon, heel goed, super wellness ontspanningsmassage.

Wil je jouw ervaring ook delen? Laat me het weten.