Jouw ervaringen

Dank je wel dat je de tijd neemt om de ervaringen te lezen van andere bezoekers.
Sandra van Lier

Ademcirkel 18 april 2024

Het was weer een heerlijke sessie. De klassieke muziek vond ik heerlijk en ging er helemaal in op. Het ademen leek moeiteloos te gaan. Dit keer ook geen verkrampte handen, maar wel tranen bij de opzwepende klanken van Nabucco. Muziek kan zoveel losmaken! 

Ik doe nu ruim een jaar ademsessies bij Mieke, zowel privé sessies als af en toe een ademcirkel. Iedere sessie is anders. Er is al veel losgekomen en heb nieuwe inzichten opgedaan. Ik kijk er altijd weer naar uit en het voelt elke keer als een cadeautje aan mezelf. 

Lisette van Leemput

Mieke was erg vriendelijk en laat je snel op je gemak voelen. Ik waardeer het altijd erg als massagetherapeuten de tijd voor je nemen in plaats van je behandeling binnen een uur af te raffelen. Dit was gelukkig bij Moment voor massage niet het geval! Ze luistert goed naar je en vraagt regelmatig tijdens de behandeling hoe je je voelt. Erg fijn!

Pieta van der Molen

Massage, TRE, Ademsessies

Bijna een jaar kom ik elke 3-4 weken bij Mieke, omdat ik graag meer in contact wil komen met mijn lichaam en wat er in mij om gaat. Het begon met massages, toen een TRE training, een Reiki behandeling en nu doe ik ademtrainingen bij haar. Het is elke keer weer een bijzondere en helende ervaring, wat we ook doen. Wat ik fijn vind is dat Mieke echt haarzelf is en mij ook stimuleert dat te zijn. Zodra ik de ruimte binnenstap voel ik dat ook, het straalt een uitnodigende warmte uit waarbij ik me erg welkom voel.

André de Raaf
Geweldig rustgevende ervaring. Erg vakkundig en plezierig om naartoe te gaan. Ook de ruimte is zeer netjes en verzorgd. Weer enorm genoten en helemaal ontspannen naar huis! Ik kom hier nog steeds ook al woon ik er 80 km vandaan!
Gerrit Holthuis

Een geweldig goede massage gehad. Kan ik van harte aanbevelen.

Danielle Kolste

Super en zeker voor herhaling vatbaar!!

Martin Klaassen

Ademsessie en ademcirkel en massage

Ik kom nu al geruime tijd bij Mieke voor mijn ademsessies. Ik kwam haar tegen in mijn zoektocht naar mijzelf. Ik voelde me verloren en verdwaald. Ik leefde op de automatische piloot en was voornamelijk bezig anderen te "pleasen". Ik was overprikkeld en liet alles maar binnenkomen en leefde niet meer in het "nu". Ook mijn autisme en hooggevoeligheid heeft daaraan bijgedragen. Gevoelens drukte ik onbewust weg en schonk er verder geen aandacht aan. Ik verlangde enorm naar vroeger naar de prikkelarme perioden en verdraagzaamheid. Ook had ik behoefte aan verbondenheid met het grote geheel en om aangeraakt te worden. De levensenergie stroomde niet meer. Op een gegeven moment kwam ik tot besef dat dit zo niet langer kon en er iets moest gebeuren. Omdat ik een eenling ben en introvert was dit niet een eenvoudige opgave.

Ik ben uiteindelijk op zoek gegaan en kwam terecht bij Mieke. Ik heb een paar fijne Momentmassages bij haar geboekt en ontdekte dat ik in mijn hoofd bleef zitten. Zij adviseerde mij eens een ademsessie uit te proberen.

Ik heb het geweten, wat een reis heb ik met haar gemaakt. Ik leerde te aarden en mijn lijf te voelen, niet meer in mijn hoofd aanwezig. Doordat alles er mocht er zijn en ik mij bij haar geborgen en veilig voelde, kwamen allerlei diep weggestopte emoties met bijbehorende gevoelens naar boven. Door haar uitstraling, openheid en liefdevolle en warme begeleiding heb ik mijzelf beetje bij beetje weer leren kennen.

Mijn reis is nog niet voltooid en ben er dus nog niet. Regelmatig kom ik nog bij Mieke langs en zie er telkens weer naar uit dat zij mij reis verder begeleidt.

Ik heb het gevoel dat ik weer leef in het nu.

Mieke je bent een supervrouw. Ik zie je binnenkort weer.

Antoon Aukes

Mieke Vos is een natuurtalent. Zij is zo hemels aards dat je, door simpelweg tegenover haar te zitten, vanzelf ontspant en alles loslaat.  

Ademsessies bij haar zijn bijzondere ervaringen, ik vind het regelrechte avonturen. 

Ik heb nu inmiddels 3 ademsessies bij Moment voor Massage mee mogen maken. Elke keer kwam er een verdieping en intensivering van de beleving bij, elke keer ontdekte ik een nieuw facet in m’n zelfbeeld. En alles onder de zachte liefdevolle handen van Mieke. Ik ben nog niet klaar, ik wil meer. 

Kom ook!

Antoon 

Anne Marie van Stee

Ik heb bij Mieke een ademsessie mogen ervaren. Het was heel intens, en het heeft me heel veel gebracht. Bijzonder is de geruststellende en liefdevolle begeleiding van Mieke zodat ik me veilig voelde tijdens mijn reis. Dank je wel voor de mooie ervaring. Hij is nog een hele tijd bij me gebleven.

 

Pieter Sijtsma

Mieke is een prima masseuse die rust creeert door o.a. eerst een persoonlijk gesprek met je aan te gaan over wensen.

Evert Jan Hubertse

Ik heb nu een stuk of 6 ademsessies bij Mieke gedaan en telkens verbaast het mij weer wat het met mij doet. Ik kom steeds een stukje dichter bij mijzelf. Ik krijg inzicht in wat belangrijk is in mijn leven. Mieke is er steeds als een trouwe gids die mij met zachte doch besliste hand op het pad van ademen houdt. Erg prettig! Ze weet een veilige en ontspannen sfeer te scheppen waarin alles gevoeld en gezegd kan worden, waar de spiegel van (zelf)inzicht helemaal gezien kan worden.

 

Al weer een aantal keren genoten van een massage van Mieke. Na een fijne afstemming weet ze met stevige en zachte hand de juiste aanraking te geven die nodig is voor een perfecte ontspanning. Genoten van de massages van deze vakvrouw!

Lars Steven

Heel schoon, heel goed, super wellness ontspanningsmassage. Aanrader!

Leon Brummelhuis
Als facilitator van (werk)geluk dien je jezelf natuurlijk ook vanuit verschillende perspectieven en met enige regelmaat in de spiegel (aan) te kijken. Mieke is zo’n spiegel voor mij als het gaat om het bewust worden van het onbewuste. Om onze opdrachtgevers en de hieraan verbonden medewerkers optimaal te kunnen faciliteren qua (werk)geluk, dien jezelf natuurlijk ook continue uit te dagen om op dit vlak optimaal te performen. En omdat ik ook (nog????) geen verlichte geest ben, dien en wil ik me hierin blijven ontwikkelen en bij laten staan door ervaren professionals. En Mieke schaar ik hier ook onder;)!
Monita van Apeldoorn

Ademsessie

Soms komt iets op je pad, toeval bestaat niet, ik heb het ervaren, het begint met een warm welkom. een ademsessie met onbekende mensen. iets wat je niet zo snel zult boeken zult je denken maar dit voelde goed en het was een prachtige ervaring. iedereen beleeft het natuurlijk anders. voor mij kwam er veel onverwerkt trauma naar boven. Mieke gaf mij een vertrouwd gevoel waardoor ik mijzelf ook kon overgeven aan de ademhalingssessie. de volgende datum staat alweer in mijn agenda.

Sacha Jansen
Inmiddels heb ik bij Mieke meerdere ademsessies gevolgd. Ik heb ze ook wel elders gedaan, maar bij Mieke is het intenser en ga ik dieper. Ze zorgt voor een veilige setting, laat je rustig landen en geeft een hele fijne begeleiding. Het is voor mij een flink eind rijden, maar dat heb ik er graag voor over!
Martin Klaassen
Ik kom nu al geruime tijd bij Mieke voor mijn ademsessies. Ik leerde in deze stressvolle tijd te aarden, mijn lijf te voelen en niet meer alleen in mijn hoofd aanwezig te zijn. Door haar uitstraling, openheid en liefdevolle en warme begeleiding leer ik mijzelf beetje bij beetje weer kennen. Mijn reis is nog niet voltooid en ben er dus nog niet. Regelmatig kom ik nog bij Mieke langs en zie er telkens weer naar uit dat zij mij reis verder begeleidt. Een vrouw die haar vak verstaat.
Johan Wijnsma
Bij binnenkomst straalt er al rust uit en het werd alleen nog maar beter na het gesprek met Mieke en Jolanda hebben we zeer genoten van de duomassage een echte aanrader.
Sanjay Debnath
Wauw! Bedankt Mieke voor deze geweldige ervaring. Ik wil jou en wat je voor anderen doet graag vanuit de grond van mijn hart waarderen. Het voelde als thuiskomen. Deze woorden konden mijn gevoelens niet uitdrukken. Nogmaals bedankt dat je zo zorgzaam, liefdevol en open bent. Ik hield van je prachtige plek en de sfeer. Ook bedankt voor het mooie gesprek. Het was de eerste keer in lange tijd dat ik mijn waakzaamheid kon laten varen en het moment kon accepteren zoals het is. Ik kon die liefdevolle ogen niet vergeten. Er was zoveel acceptatie. Je massage was zo zacht, zacht en toch heel diep en diepgaand. Ik kon me gewoon overgeven en mezelf loslaten. Bedankt voor het genezen van zovelen van ons. Deze wereld heeft prachtige zielen zoals jij nodig. Bedankt dat je jezelf bent. Namasté. Liefs Sanjay
Wouter Vlek

ADEMSESSIE

De eerste ademsessie die ik bij Mieke deed, deed me meteen verrassend veel. Wat een diepe ervaringen. Zoveel gevoel, zoveel energie die vrijkwam. Mieke hielp me met zachte hand bij de les te blijven, als ik dacht dat het teveel werd of als ik wegzakte. Dat heeft me echt doorbraakervaringen gegeven. Inmiddels heb de vierde sessie achter de rug en kijk ik uit naar de nog volgenden. Wat een cadeau!

Wouter Vlek

Wil je jouw ervaring ook delen? Laat me het weten.