Een moment van rust

Healy aanbieding tot 2 maart:

Mooie Actie van Healy

Van 1 februari tot 2 maart 2021 is er een Wereldwijde Upgrade Promotie. De promotie geldt voor alle Healy Editions en Upgrades. Je hebt geen promo code nodig.

DIT IS HOE HET WERKT

Algemene regels:
Koop een Healy Editie en krijg de volgende hogere Healy Editie gratis! De promotie geldt voor alle Healy Edities en Upgrades, er is geen promo code nodig.

Geldig: Vanaf 1 februari tot 2 maart om middernacht CET
De korting is van €500,00 tot €1000,00

Zie onderstaand schema:

 


Praktijk alleen open voor (online) Ademsessies en Reiki

Helaas kan ik je nu niet in mijn praktijk ontvangen voor een massage. Stuur mij een email als je graag benaderd wilt worden door mij om een afspraak te maken zodra het weer mag. En/of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je kunt me ook ondersteunen door een cadeaubon te kopen of een strippenkaart.

Bij mij kun je dus nog wel terecht voor:

(Online) ademsessies,  Reiki behandelingen op afstand.

Een Reiki afstandbehandeling ontvang je voor €25,00.

Een online ademsessie ontvang je voor €60,00

Veel van mijn klanten gingen al over op een andere vorm dan massage in de vorige lockdown en tijdens mijn blessure. Zo fijn dat ik deze steun mag ervaren! Maar ook mooi te zien dat een niet direct zelf gekozen sessie zoveel positieve effecten kan hebben.

Door bewust te ademen kunnen er op een ander en ook dieper niveau dan met massage weer hele nieuwe bewustzijnsverruimingen plaatsvinden. Vooral de adem is een heel krachtig instrument om af te wisselen met massage. Een techniek waar je misschien niet gelijk aan gedacht had. Ik nodig je graag uit dit eens te gaan ondergaan en ervaren. 

Ook Reiki, in alle zachtheid, geeft een diep gevoel van ontspanning en thuiskomen. Zeker in deze onzekere tijden zo fijn om met Reiki hierin ondersteund te worden.

 


Nu ook online ademsessies. Adem je vrij, kom in je kracht.

Bij Moment voor Massage is het moment van ademen nu gewoon bij jou thuis!

Een ademsessie leent zich heel goed om gewoon thuis te doen via Zoom waarbij ik jou hier doorheen begeleid.

Een sessie thuis is nu ook nog eens voordelig geprijst. Geen €100,00, maar €60,00. Als je je inkomsten hebt verloren door Corona kom ik je graag tegemoet hierin. Neem dan even contact met me op


Coronaprotocol

Voor jouw en onze veiligheid heb ik een aantal beschermende maatregelen ingevoerd. Ik volg hierbij de richtlijnen van het RIVM, zoals deze zijn uitgewerkt voor fysiotherapeuten en overige paramedici.
Ik ga ervan uit dat ik hierdoor op een zorgvuldige en verantwoorde wijze met jouw en mijn eigen gezondheid omga. 

Ik neem op dit moment ook beperkt nieuwe cliënten aan en behoud mij het recht voor ook als je al bij mij bent de afspraak te weigeren. Uiteraard hoef je deze dan niet af te rekenen.

Zodra je een afspraak met mij hebt gemaakt ontvang je een bevestiging van de afspraak en een link naar de beschrijving van dit protocol. Een sessie ontvangen in mijn praktijk is alleen toegestaan als je vrij bent van klachten die eventueel op Corona zouden kunnen duiden. Mijn annuleringsvoorwaarden wat betreft afzeggen gelden niet zolang deze Coronacrisis voortduurt.

lees verder voor de protocollen:


Gratis parkeren bij Moment voor Massage in hartje stad

Voor gratis parkeren haal je een pasje op boven in de praktijk. Makkelijk is de auto even parkeren rechts voor de slagboom en dan naar boven te lopen. Uitrijden kan zonder pasje.

Daarna nog even lekker wat eten of winkelen kan als je je auto nog even laat staan.