Een moment van rust

Vakantie en afwezigheid 2020

13 juli tot 19 juli wegens een vakantie

27 juli tot 31 juli op Helios Heerde. Eventueel is een massage hier te boeken. zie www.helioscentrum.nl Vrij in het nu vakantieweken.

10 augustus tot 24 augustus voor vakantie en training

Uiteraard is een mail sturen mogelijk. Houdt dan rekening met een vertraging in de reactie hierop.


Vanaf 11 mei weer open voor alle behandelingen!

Eindelijk! Moment voor Massage is weer open!

Voor jouw en onze veiligheid heb ik een aantal beschermende maatregelen ingevoerd. Ik volg hierbij de richtlijnen van het RIVM, zoals deze zijn uitgewerkt voor fysiotherapeuten en overige paramedici.
Ik ga ervan uit dat ik hierdoor op een zorgvuldige en verantwoorde wijze met jouw en mijn eigen gezondheid omga. 

Ik neem op dit moment ook beperkt nieuwe cliënten aan en behoud mij het recht voor ook als je al bij mij bent de afspraak te weigeren. Uiteraard hoef je deze dan niet af te rekenen.

Zodra je een afspraak met mij hebt gemaakt ontvang je een bevestiging van de afspraak en een link naar de beschrijving van dit protocol. Een sessie ontvangen in mijn praktijk is alleen toegestaan als je vrij bent van klachten die eventueel op Corona zouden kunnen duiden. Mijn annuleringsvoorwaarden wat betreft afzeggen gelden niet zolang deze Coronacrisis voortduurt, in elk geval tot 1-10-2020.

lees verder voor de protocollen:


Nu ook online ademsessies. Adem je vrij, kom in je kracht.

Bij Moment voor Massage is het moment van ademen nu gewoon bij jou thuis!

Een ademsessie leent zich heel goed om gewoon thuis te doen via Zoom waarbij ik jou hier doorheen begeleid.

Een sessie thuis is nu ook nog eens voordelig geprijst. Geen €100,00, maar €60,00. Als je je inkomsten hebt verloren door Corona kom ik je graag tegemoet hierin. Neem dan even contact met me op


Qigonglessen

Een perfecte manier om je dag soepel en vol energie te beginnen.

Nu online via Zoom, neem contact met mij op voor meer informatie. Meedoen kan door betaling via  betaalverzoek via whatsapp of mail. €5,00 als je inkomen is verdwenen €10,00 als je nog je inkomen hebt behouden.

dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur

donderdag van 19.00 tot 20.00 uur

Mocht je vaker les willen en je willen commiteren kun je mij maandelijks betalen of een strippenkaart aanschaffen.. Lees dan even verder.


Gratis parkeren bij Moment voor Massage in hartje stad

Voor gratis parkeren haal je een pasje op boven in de praktijk. Makkelijk is de auto even parkeren rechts voor de slagboom en dan naar boven te lopen. Uitrijden kan zonder pasje.

Daarna nog even lekker wat eten of winkelen kan als je je auto nog even laat staan.