Een moment van rust

Moment voor Qigong is verhuisd van dag naar 9.00 uur op de vrijdagochtend

We zijn verhuisd van de woensdagavond naar de vrijdagochtend om 9.00 uur. We trainen een uur en een kwartier en drinken nog even een kopje thee daarna (als je wilt). Er kunnen daardoor nog weer deelnemers aansluiten. Voel je welkom om wat informatie op te vragen en een paar keer gratis mee te doen.

De ideale afsluiting van de dag op woensdag. Meer weten? kijk dan op de pagina   Moment voor Qigong


Weer een mooie recensie voor een ademsessie

Mijn thuiskomen via een serie van ademsessies

Wat ben ik blij als ik weer een recensie krijg. Deze wil ik je niet onthouden. Ik hoop dat het je inspireert ook eens een ademsessie te gaan proberen. Een simpeler en transformerender techniek is er voor mij niet om onbewuste patronen te leren herkennen en transformeren. Eentje die je altijd kan toepassen. Een hele simpele techniek die je bijstaat voor je hele leven. Een prachtige investering in jezelf.


Volledig ingerichte massageruimte te huur

Mijn massageruimte is beperkt beschikbaar voor iemand die wil masseren in hartje stad met eigen parkeergelegenheid. Je maakt gebruik van een volledig ingerichte massageruimte waarbij je kan gebruik maken van handdoeken tot olie.

 


Momentmassage XL van 2 uur

Boek nu de Momentmassage XL

Op veler verzoek, omdat 1,5 uur soms gewoon niet genoeg is. Twee uur genieten! Een massage die verzacht, heelt, ontspant en je weer laat voelen dat je mens bent. Even een reset door helemaal en alleen maar te zijn.  Na de massage ben je weer klaar voor dat wat nog kan en mag komen. Met  hernieuwde energie en met hernieuwde levensvreugde kiezend vanuit je hart in plaats van je hoofd.

Boek online of als je jouw plek niet kunt vinden bel of app mij voor een afspraak.


Nu ook online ademsessies. Adem je vrij, kom in je kracht.

Bij Moment voor Massage is het moment van ademen nu gewoon bij jou thuis!

Een ademsessie leent zich heel goed om gewoon thuis te doen via Zoom waarbij ik jou hier doorheen begeleid.

Een sessie thuis is nu ook nog eens voordelig geprijst. Geen €100,00, maar €60,00. Als je je inkomsten hebt verloren door Corona kom ik je graag tegemoet hierin. Neem dan even contact met me op