Een moment van rust

Mijn nieuwe website www.miekevos.nl is eindelijk online! Je vindt daar nieuw aanbod en het aanbod van deze website.

Verder vind je er het aanbod van mijn andere bedrijf  Trinity Tantra.

Dus bezoek ook eens  www.miekevos.nl! En laat je verrassen. Bekijk het nieuwe aanbod, waaronder het Reset je Leven traject waarin ik je help je leven te resetten en chronische klachten, depressie, burn-out en (emotionele) pijn op te lossen.

Je kunt nu je afspraken boeken en je workshops vinden en boeken op deze pagina. 

Er kunnen nog wat kinderziektes ervaren worden. Ik hoor graag van je als je iets tegenkomt. Ook een andere typo of fout ben je welkom om bij me te melden. 

Je boekt en rekent af op http://www.miekevos.nl

 


Weer een mooie recensie voor een ademsessie

Mijn thuiskomen via een serie van ademsessies

Wat ben ik blij als ik weer een recensie krijg. Deze wil ik je niet onthouden. Ik hoop dat het je inspireert ook eens een ademsessie te gaan proberen. Een simpeler en transformerender techniek is er voor mij niet om onbewuste patronen te leren herkennen en transformeren. Eentje die je altijd kan toepassen. Een hele simpele techniek die je bijstaat voor je hele leven. Een prachtige investering in jezelf.


Gratis parkeren bij Moment voor Massage in hartje stad

Voor gratis parkeren haal je een pasje op boven in de praktijk. Makkelijk is de auto even parkeren rechts voor de slagboom en dan naar boven te lopen. Uitrijden kan zonder pasje aan de andere kant van het gebouw. Let op, de parkeerkosten zijn hoog en je mag voor het gebouw maar 2 uur parkeren.

Daarna nog even lekker wat eten of winkelen kan als je je auto nog even laat staan.