Een moment van rust

Healy aanbieding tot 30 juni!

Mooie Actie van Healy

Tot 30 juni 2021 is er een Wereldwijde Upgrade Promotie. De promotie geldt voor alle Healy Editions en Upgrades. Je hebt geen promo code nodig. Dit is de laatste in deze vorm!!! Na de zomer komt Healy met nieuwe pakketten waarbij meer met abonnementen gewerkt wordt. Wil je grandfathered for live gratis updates ontvangen op je gekochte Healy maan dan nu gebruik van deze actie. Na 31 mei is het nog tot de zomer mogelijk deze versies aan te schaffen, alleen zonder korting. Ben jij er ook nog bij als pionier die alle programma's levenslang zonder extra kosten kan gebruiken? Healy heeft als bonus in zijn Resonance versie nog een paar prachtige programma's helemaal gratis toegevoeld waaronder Creatieve Homeopathie met maar liefst 348 homeopatische middelen.

 

DIT IS HOE HET WERKT

Algemene regels:
Koop een Healy Editie en krijg de volgende hogere Healy Editie gratis! De promotie geldt voor alle Healy Edities en Upgrades, er is geen promo code nodig.

Geldig: tot 30 juni om middernacht CET
De korting is van €500,00 tot €1000,00

Zie onderstaand schema:

 


Momentmassage XL van 2 uur

Boek nu de Momentmassage XL

Op veler verzoek, omdat 1,5 uur soms gewoon niet genoeg is. Twee uur genieten! Een massage die verzacht, heelt, ontspant en je weer laat voelen dat je mens bent. Even een reset door helemaal en alleen maar te zijn.  Na de massage ben je weer klaar voor dat wat nog kan en mag komen. Met  hernieuwde energie en met hernieuwde levensvreugde kiezend vanuit je hart in plaats van je hoofd.

Boek online of als je jouw plek niet kunt vinden bel of app mij voor een afspraak.


We zijn weer open voor alle diensten!


Nu ook online ademsessies. Adem je vrij, kom in je kracht.

Bij Moment voor Massage is het moment van ademen nu gewoon bij jou thuis!

Een ademsessie leent zich heel goed om gewoon thuis te doen via Zoom waarbij ik jou hier doorheen begeleid.

Een sessie thuis is nu ook nog eens voordelig geprijst. Geen €100,00, maar €60,00. Als je je inkomsten hebt verloren door Corona kom ik je graag tegemoet hierin. Neem dan even contact met me op


Coronaprotocol

Voor jouw en onze veiligheid heb ik een aantal beschermende maatregelen ingevoerd. Ik volg hierbij de richtlijnen van het RIVM, zoals deze zijn uitgewerkt voor fysiotherapeuten en overige paramedici.
Ik ga ervan uit dat ik hierdoor op een zorgvuldige en verantwoorde wijze met jouw en mijn eigen gezondheid omga. 

Ik neem op dit moment ook beperkt nieuwe cliënten aan en behoud mij het recht voor ook als je al bij mij bent de afspraak te weigeren. Uiteraard hoef je deze dan niet af te rekenen.

Zodra je een afspraak met mij hebt gemaakt ontvang je een bevestiging van de afspraak en een link naar de beschrijving van dit protocol. Een sessie ontvangen in mijn praktijk is alleen toegestaan als je vrij bent van klachten die eventueel op Corona zouden kunnen duiden. Mijn annuleringsvoorwaarden wat betreft afzeggen gelden niet zolang deze Coronacrisis voortduurt.

lees verder voor de protocollen: