Een moment van rust

BLACK FRIDAY ACTIE! Krijg een Professional bij aanschaf van een Healy Resonance van €1511,29. Maar liefst ruim €2500,00 voordeel.

Mooie Actie van Healy tot 30 november 2021

Ontvang een Healy professional t.w.v. €4032,93 als je een Healy resonance aanschaft van €1511,29!

Deze actie is het moment om je Healy aan te schaffen voor een hele zachte prijs en een heleboek rendement in gebruiksgenot.

Bezoek mijn Healy pagina en bestel direct. Je kunt de Healy gratis 14 dagen proberen omdat je deze probleemloos gratis kunt retourneren. Mijn verwachting is dat je dat niet gaat doen.

 


Momentmassage XL van 2 uur

Boek nu de Momentmassage XL

Op veler verzoek, omdat 1,5 uur soms gewoon niet genoeg is. Twee uur genieten! Een massage die verzacht, heelt, ontspant en je weer laat voelen dat je mens bent. Even een reset door helemaal en alleen maar te zijn.  Na de massage ben je weer klaar voor dat wat nog kan en mag komen. Met  hernieuwde energie en met hernieuwde levensvreugde kiezend vanuit je hart in plaats van je hoofd.

Boek online of als je jouw plek niet kunt vinden bel of app mij voor een afspraak.


Nu ook online ademsessies. Adem je vrij, kom in je kracht.

Bij Moment voor Massage is het moment van ademen nu gewoon bij jou thuis!

Een ademsessie leent zich heel goed om gewoon thuis te doen via Zoom waarbij ik jou hier doorheen begeleid.

Een sessie thuis is nu ook nog eens voordelig geprijst. Geen €100,00, maar €60,00. Als je je inkomsten hebt verloren door Corona kom ik je graag tegemoet hierin. Neem dan even contact met me op


Coronaprotocol

Voor jouw en onze veiligheid heb ik een aantal beschermende maatregelen ingevoerd. Ik volg hierbij de richtlijnen van het RIVM, zoals deze zijn uitgewerkt voor fysiotherapeuten en overige paramedici.
Ik ga ervan uit dat ik hierdoor op een zorgvuldige en verantwoorde wijze met jouw en mijn eigen gezondheid omga. 

Ik neem op dit moment ook beperkt nieuwe cliënten aan en behoud mij het recht voor ook als je al bij mij bent de afspraak te weigeren. Uiteraard hoef je deze dan niet af te rekenen.

Zodra je een afspraak met mij hebt gemaakt ontvang je een bevestiging van de afspraak en een link naar de beschrijving van dit protocol. Een sessie ontvangen in mijn praktijk is alleen toegestaan als je vrij bent van klachten die eventueel op Corona zouden kunnen duiden. Mijn annuleringsvoorwaarden wat betreft afzeggen gelden niet zolang deze Coronacrisis voortduurt.

lees verder voor de protocollen:


Gratis parkeren bij Moment voor Massage in hartje stad

Voor gratis parkeren haal je een pasje op boven in de praktijk. Makkelijk is de auto even parkeren rechts voor de slagboom en dan naar boven te lopen. Uitrijden kan zonder pasje.

Daarna nog even lekker wat eten of winkelen kan als je je auto nog even laat staan.