Een moment van rust

Een blessure biedt nieuwe mogelijkheden.

Momenteel ben ik vanwege een nekhernia helaas niet in staat massages te geven. Ik hoop dat het herstel voorspoedig gaat want ik mis het masseren nu al!

Stuur mij een email als je graag benadert wilt worden door mij om een afspraak te maken zodra ik weer begin.

Maar:

Bij mij kun je nog steeds ook terecht voor:
Ademsessies, Bio Kundalini Energy Healing en Reiki behandelingen.

Om ademsessies nog toegankelijker te maken, zeker in deze Corona tijden waarin onze adem geregeld ingehouden wordt door fysiek een mondkapje of door de stress die Corona(maatregelen) meebrengen, bied ik deze aan voor de prijs van een Momentmassage nl. €80,00.

Een reikibehandeling van ongeveer een uur ontvang je voor €50,00. Een afstandbehandeling ontvang je voor €25,00.

Veel van mijn klanten gaan over op een andere vorm dan massage. Zo fijn dat ik deze steun mag ervaren! Deze blessure leert mij dat benadering vanuit verschillende hoeken, bv. door de adem, er weer hele nieuwe bewustzijnsverruimingen plaatsvinden. Vooral de adem is een heel krachtig instrument om af te wisselen met massage. Een techniek waar je misschien niet gelijk aan gedacht had. Ik nodig je graag uit dit eens te gaan ondergaan en ervaren. 

 


Coronaprotocol

Voor jouw en onze veiligheid heb ik een aantal beschermende maatregelen ingevoerd. Ik volg hierbij de richtlijnen van het RIVM, zoals deze zijn uitgewerkt voor fysiotherapeuten en overige paramedici.
Ik ga ervan uit dat ik hierdoor op een zorgvuldige en verantwoorde wijze met jouw en mijn eigen gezondheid omga. 

Ik neem op dit moment ook beperkt nieuwe cliënten aan en behoud mij het recht voor ook als je al bij mij bent de afspraak te weigeren. Uiteraard hoef je deze dan niet af te rekenen.

Zodra je een afspraak met mij hebt gemaakt ontvang je een bevestiging van de afspraak en een link naar de beschrijving van dit protocol. Een sessie ontvangen in mijn praktijk is alleen toegestaan als je vrij bent van klachten die eventueel op Corona zouden kunnen duiden. Mijn annuleringsvoorwaarden wat betreft afzeggen gelden niet zolang deze Coronacrisis voortduurt, in elk geval tot 1-10-2020.

lees verder voor de protocollen:


Nu ook online ademsessies. Adem je vrij, kom in je kracht.

Bij Moment voor Massage is het moment van ademen nu gewoon bij jou thuis!

Een ademsessie leent zich heel goed om gewoon thuis te doen via Zoom waarbij ik jou hier doorheen begeleid.

Een sessie thuis is nu ook nog eens voordelig geprijst. Geen €100,00, maar €60,00. Als je je inkomsten hebt verloren door Corona kom ik je graag tegemoet hierin. Neem dan even contact met me op


Qigonglessen

Een perfecte manier om je dag soepel en vol energie te beginnen.

Nu online via Zoom, neem contact met mij op voor meer informatie. Meedoen kan door betaling via  betaalverzoek via whatsapp of mail. €5,00 als je inkomen is verdwenen €10,00 als je nog je inkomen hebt behouden.

dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur

donderdag van 19.00 tot 20.00 uur

Mocht je vaker les willen en je willen commiteren kun je mij maandelijks betalen of een strippenkaart aanschaffen.. Lees dan even verder.


Gratis parkeren bij Moment voor Massage in hartje stad

Voor gratis parkeren haal je een pasje op boven in de praktijk. Makkelijk is de auto even parkeren rechts voor de slagboom en dan naar boven te lopen. Uitrijden kan zonder pasje.

Daarna nog even lekker wat eten of winkelen kan als je je auto nog even laat staan.