Een moment van rust

Moment voor Qigong vanaf 2 maart 2022 om 20.00 uur

De ideale afsluiting van de dag op woensdag. Meer weten? kijk dan op  Moment voor Qigong

Volledig ingerichte massageruimte te huur

Mijn massageruimte is beperkt beschikbaar voor iemand die wil masseren in hartje stad met eigen parkeergelegenheid. Je maakt gebruik van een volledig ingerichte massageruimte waarbij je kan gebruik maken van handdoeken tot olie.

 


Vacature Masseur (m/v) op ZZP basis

Vacature Masseur (m/v)

Moment voor Massage is op zoek naar een holistisch masseur. Deze masseur kan zich vinden in de holistische werkwijze van Moment voor Massage. Je hebt een relevante massageopleiding genoten en enige ervaring.


Momentmassage XL van 2 uur

Boek nu de Momentmassage XL

Op veler verzoek, omdat 1,5 uur soms gewoon niet genoeg is. Twee uur genieten! Een massage die verzacht, heelt, ontspant en je weer laat voelen dat je mens bent. Even een reset door helemaal en alleen maar te zijn.  Na de massage ben je weer klaar voor dat wat nog kan en mag komen. Met  hernieuwde energie en met hernieuwde levensvreugde kiezend vanuit je hart in plaats van je hoofd.

Boek online of als je jouw plek niet kunt vinden bel of app mij voor een afspraak.


Nu ook online ademsessies. Adem je vrij, kom in je kracht.

Bij Moment voor Massage is het moment van ademen nu gewoon bij jou thuis!

Een ademsessie leent zich heel goed om gewoon thuis te doen via Zoom waarbij ik jou hier doorheen begeleid.

Een sessie thuis is nu ook nog eens voordelig geprijst. Geen €100,00, maar €60,00. Als je je inkomsten hebt verloren door Corona kom ik je graag tegemoet hierin. Neem dan even contact met me op