Een moment van rust

Weer een mooie recensie voor een ademsessie

Mijn thuiskomen via een serie van ademsessies

Wat ben ik blij als ik weer een recensie krijg. Deze wil ik je niet onthouden. Ik hoop dat het je inspireert ook eens een ademsessie te gaan proberen. Een simpeler en transformerender techniek is er voor mij niet. Eentje die je altijd kan toepassen. Een hele simpele techniek die je bijstaat voor je hele leven. Een prachtige investering in jezelf.

 

k kom nu al geruime tijd bij Mieke voor mijn ademsessies. Ik kwam haar tegen in mijn zoektocht naar mijzelf. Ik voelde me verloren en verdwaald. Ik leefde op de automatische piloot en was voornamelijk bezig anderen te "pleasen". Ik was overprikkeld en liet alles maar binnenkomen en leefde niet meer in het "nu". Ook mijn autisme en hooggevoeligheid heeft daaraan bijgedragen. Gevoelens drukte ik onbewust weg en schonk er verder geen aandacht aan. Ik verlangde enorm naar vroeger naar de prikkelarme perioden en verdraagzaamheid. Ook had ik behoefte aan verbondenheid met het grote geheel en om aangeraakt te worden. De levensenergie stroomde niet meer. Op een gegeven moment kwam ik tot besef dat dit zo niet langer kon en er iets moest gebeuren. Omdat ik een eenling ben en introvert was dit niet een eenvoudige opgave.

Ik ben uiteindelijk op zoek gegaan en kwam terecht bij Mieke. Ik heb een paar fijne Momentmassages bij haar geboekt en ontdekte dat ik in mijn hoofd bleef zitten. Zij adviseerde mij eens een ademsessie uit te proberen.

Ik heb het geweten, wat een reis heb ik met haar gemaakt. Ik leerde te aarden en mijn lijf te voelen, niet meer in mijn hoofd aanwezig. Doordat alles er mocht er zijn en ik mij bij haar geborgen en veilig voelde, kwamen allerlei diep weggestopte emoties met bijbehorende gevoelens naar boven. Door haar uitstraling, openheid en liefdevolle en warme begeleiding heb ik mijzelf beetje bij beetje weer leren kennen.

Mijn reis is nog niet voltooid en ben er dus nog niet. Regelmatig kom ik nog bij Mieke langs en zie er telkens weer naar uit dat zij mij reis verder begeleidt.

Ik heb het gevoel dat ik weer leef in het nu.

Mieke je bent een supervrouw. Ik zie je binnenkort weer.

Martin

Bezoek de ademwerk pagina voor meer informatie.