Een moment van rust

Nu ook online ademsessies. Adem je vrij, kom in je kracht.

In deze tijd van Corona is het belangrijk om weer contact te maken met je lichaam. De adem is de tool bij uitstek om deze verbinding weer te gaan maken. Voel je angst of onrust? Heb je een kort lontje? De neiging buiten jezelf te treden, nieuws te volgen, films te kijken, dingen te kopen? Kortom, alles te doen om maar niet te voelen? 

Ik leer je een eenvoudige ademtechniek om hiermee om te gaan. Het een plek te geven en weer te gaan leven en voelen, je emoties beheren en accepteren. Rust en balans creeëren.

Probeer een sessie bij me uit. Mocht je het fijn vinden adviseer ik je een serie van 10 sessies te boeken. Na 10 sessies kun je (meestal) jezelf helpen in deze ademtechniek. Zo heb je een tool die je altijd ter beschikking hebt als je door het leven te leven weer wilt ademen om jouw nieuwe balans te creëeren. 

Wist je trouwens dat ook fyiek deze ademtechniek heel helend werkt? Je lichaam wordt alkalisch, een toestand die voor virussen, bacteriën niet prettig is. Met deze techniek help je ook het Corona virus buiten jouw systeem te houden of te krijgen. Ik zeg ook dan niet voor niets: Adem je vrij!

Ook voor mensen die de Wim Hof methode doen of hebben gedaan is deze techniek een mooie aanvulling. Zelf heb ik Wim Hof techniek bestudeerd. Ik denk dat veel mensen deze techniek niet volhouden omdat onderliggende blokkades; emotie, trauma dat aangeraakt wordt in het doen van de Wim Hof ademtechniek vermeden wordt door de adem letterlijk in te houden. Met mijn begeleiding leer je deze blokkades te doorleven, te voelen en los te laten waardoor je vrij wordt om vol te ademen. 

Prijzen:

1 sessie € 60,00

5 sessies € 275,00

10 sessies € 500,00

Je kunt een strippenkaart aanschaffen of per keer de 1 sessie prijs te betalen tot het aanbiedingsbedrag bereikt is.

Kijk ook even op mijn pagina bewust ademen