Mijn moment

Jolanda Mulder

Mijn interesse in massage kwam toen ik zelf voor het eerst een massage kreeg. 'Dit wil ik ook leren.' was mijn eerste reactie.

Sinds mijn eerste cursus is het steeds meer gaan kriebelen en ben ik een opleiding tot Allround Masseur gaan volgen. Tijdens mijn opleiding heb ik kennisgemaakt met diverse technieken. Na mijn opleiding ben ik tot mijn vreugde gevraagd om te assisteren bij een cursus. Op dit moment geef ik met veel plezier de klassieke en hotstone massagetrainingen zelfstandig in het opleidingsinstituut Sonergie in Enschede.

Bij mij kun je terecht voor Ontspanningsmassages, Nek- en Schoudermassage.

Moment voor massage staat voor masseren met aandacht. Voortdurende aanwezigheid. Laat je lekker meenemen in de ontspanning van een massage en vergeet even de drukte van de dag. Geniet van een moment voor jezelf en kom thuis in je lichaam.

Bij een massage ontspant je lichaam en je hoofd komt ook tot rust. Voor mij is een massage onderhoud van je lichaam, net als voeding en beweging. Met enthousiasme kom ik 'Moment voor massage' versterken. Ik ontvang je graag voor een heerlijke ontspanningsmassage.

Tijden dat jij me kan boeken:
maandag: 10:00 - 22:00 uur
dinsdag t/m donderdag: 10:00 - 18:00 uur
vrijdag: 10:00 - 13:00 uur