Klik op mij

Wat is Healy?

Healy is jouw persoonlijke frequentie apparaatje van slechts 5x5 cm wat jouw energie in je lichaam meet en harmoniseert. Het constateert disbalans en helpt jou jezelf corrigeren tot de natuurlijke balans is hersteld. Healy is zijn tijd ver vooruit met dit apparaatje om je te helpen te bouwen aan je immuunsysteem en je lichaam te ontgiften. Healy meet met behulp van de quantum sensor jou eerst door en zal gedurende de behandeling steeds jou blijven scannen. Zo is ieder programma dat je draait op jou persoonlijk afgestemd en zal nooit hetzelfde zijn.

In deze tijd, maar ook in de toekomst is dit wellicht de beste investering die je ooit in jezelf (en je gezin, inclusief huisdieren en je huis) hebt gedaan. 


Healy is een gecertificeerde wearable, die helpt bij het bevorderen van jouw gezondheid, vitaliteit en welbevinden en bij het oplossen van blokkades in geval van verstoorde frequenties.
Hij helpt jou om fit te blijven, bio-energetisch te regenereren en pijn te verminderen. Healy ondersteunt in stressvolle situaties overdag, om je te helpen bij het herstellen en om rust te vinden in de avond.

Medische erkenning

Healy is een klasse IIA medisch goedgekeurd hulpmiddel voor pijnbestrijding bij migraine, fibromyalgie en skeletpijn en voor ondersteuning bij depressie, angsten en daaraan gerelateerde slaapproblemen. Nu zijn deze programma's verenigt in de Healy Medical.
 
Contra-indicaties voor de Healy: tijdens zwangerschap, niet geschikt voor mensen die aan epilepsie lijden, bij een pacemaker, bij metalen voorwerpen in het lichaam of wanneer er kans op bloedingen of embolie is. De Resonance en de Healy Coil kun je wel gebruiken bij deze contra-indicaties.

Hoe werkt Healy?

Je denkt misschien dat wij mensen uit vaste materie bestaan, maar dat klopt niet. In essentie bestaan wij uit 70 biljoen cellen die allemaal een eigen energie frequentie hebben. In essentie is alles trilling. De beelden die je ziet zijn niet echt, de fruitschaal, de theepot, tafel, maar ook dat schattige meisje is niets anders dan een heleboel frequenties. Dat geldt ook voor geluid, de oorzenuwen geven trillingen door aan je hersenen. Alles is trilling en trilling wordt kan worden beïnvloed.

Ziekte is eigenlijk een symptoom dat je trillingen niet in balans zijn. En daar kun je dus wat aan doen. Je kunt naar je huisarts gaan, of je gaat naar een alternatieve genezer voor bijvoorbeeld een bio-resonantie sessie, of je pakt de Healy en je geeft je zelf die boost die je lijf nodig heeft.

We hebben ongeveer 70 biljoen cellen in ons lichaam. De celspanning bepaalt de gezondheid van de cellen, en dus ook van jou!
De ideale spanning van een cel is -70 mV. Als de spanning daalt, daalt je weerstand en ben je vatbaar voor aandoeningen. Vanaf -40 mV kan er sprake zijn van pijn en ontstekingen en bij -15 mV kan een cel muteren tot tumorcel.

Healy kan jou ondersteunen om de celspanning te herstellen en zo je weerstand en frequenties te verhogen. Intentie en bewustwording zijn daarbij een belangrijke factor.

Ook positieve gedachten hebben een hoge frequentie, net als gezonde voeding, beweging, klassieke muziek, de natuur etc.
Bij lage frequenties denk je vaak negatief, eet je ongezond, heb je veel klachten zowel mentaal als fysiek en ben je vatbaar voor ziekten en verslavingen.