Klik op mij

Mijn ervaringen met Healy

In het najaar van 2020 ben ik de Healy gaan gebruiken. Wat mij in de loop van de tijd is opgevallen dat inderdaad je je beter gaat voelen als je verschillende programma’s draait. Zo los ik een blaasontsteking altijd natuurlijk op met Vit. C, D-Mannose, veel drinken etc. en ben ik daar in een kleine 2 weken dan van verlost en klachtenvrij. Nu met de Healy, draaide ik o.a. het programma bacteriën en was ik al in 1 dag klachtenvrij. Ik kon bij het eerste gevoel al reageren. De Healy ligt altijd klaar! Daarna nog even een paar dagen verder behandelen om mezelf te blijven ondersteunen. Nu 3 jaar later merk ik dat mijn jaarlijkse blaasontsteking in ieder geval niet meer jaarlijks is. Sinds 2020 er niet meer eentje gehad!

Helaas ging mijn pijnlijke schouder niet zo snel, maar dat heeft ook een lange aanlooptijd (jaren!) gehad om te ontwikkelen. Mijn pijn is wel behoorlijk verminderd met pijnprogramma's en het programma loslaten waardoor ik pijnmedicatie kan laten liggen. Healy helpt je op een positieve manier naar je klachten te kijken en biedt een spiegel met haar frequenties.

Mijn ervaring is dat plotseling opkomende klachten snel kunnen verdwijnen en klachten die chronisch zijn of al lang in je leven zijn ook langer nodig hebben om te helen. Heel recent werd ik ziek, griep? Corona? Wie zal het zeggen. Maar de volgende dag voelde ik me beter. Ik draai immuunsysteem en nog wat programma's en drink natuurlijk veel en ging lekker op tijd mijn bed in. Lekker slapen met de volle maan? Ik slaap rustig met het beschermingsprogramma planeten. Als ik bij mensen ben, in grote gezelschappen, bijvoorbeeld als ik workshops geef draai ik beschermingsprogramma's die mijn aura zuiver en fris houden. Letterlijk te voelen voor mij. Fijn voor een hyper sensitief persoon als ik. Er zijn zoveel toepassingen te bedenken. Mijn verslaving bv naar suiker is onder controle door het programmaatje voldoening. Uitzondering blijft pure chocolade ;-). Dit jaar kreeg ik toch weer wat allergische reacties door een nieuw gezinslid in huis. Een poes waar ik vroeger ook al allergisch voor was. Nu draai ik af en toe overgevoeligheid en ik heb nergens last meer van. Poes Remaya slaapt heerlijk op mijn bed!

Zo behandel ik een plant die niet goed wil groeien, mijn hondje vindt het heerlijk en komt regelmatig bij me liggen als ik een programma draai. Ook voor haar draai ik graag een programmaatje als er iets is met de speciale programmagroep voor dieren. Het programma reinigen kan helpen parasieten buiten te houden bv. Verder gebruik ik de Healy om mijzelf te detoxen. Ook de slaapprogramma’s helpen mij om dieper en beter te slapen. Ook mediteren doe ik graag met het Gold Cycle programmaatje Zijn of Coherence of naar de bron. Mijn massageruimte en woonruimte en slaapruimte reinig en vitaliseer ik af en toe en ook mijn drinkwater vitaliseer ik graag met mijn Healy Resonance met het programma Coherence dat hoofd, hart en buik verbindt waardoor meer eenheid, lichtheid en samenhang ervaren kan worden. Hoofd, hart en buik op de zelfde golflengte. Nu sinds kort helemaal nieuw is de programma groep De Kracht van Drie, ofwel The Power of Three. Je hele systeem weer in balans in een programma van 9 weken. Je kunt deze ook draaien in de vorm van een kuur. Net als de Gold serie of Diepe Cyclus serie.

Met de blauwe app kun je personen behandelen, maar ook een ruimte, gebouw of situatie. Een relatie met iemand of een groep. Jouw klas of kantoor misschien? De aarde zelf. Ik heb een mooie analyse/behandeling aangemaakt voor de heling van de aarde en al wat er op leeft. Alles wat in frequentie mag verhogen, mag helen kun je behandelen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wees creatief. Belangrijk hier is dat je jouw focus en intentie goed in het vizier hebt. Zonder dat kan Healy niet ondersteunen. Voor mij is Healy daarom een prachtig middel om mijn focus te behouden en een mooie spirituele ondersteuning die mij met beide voeten op de grond houdt en toch laat dromen.

Met de blauwe app kan ik iedereen analyseren en harmoniseren, ook op afstand. Naast mijn stemvorken gebruik ik ook de Healy tijdens sessies. Ook hier krijg ik tevreden cliënten. Het verbaast me steeds hoe snel je to the point komt als je eerst analyseert met de Healy. Er komen vaak dingen naar boven waar in eerste instantie niet aan gedacht wordt. De nieuwe Coachingsmodule helpt mij hierbij ook.

Healy is een complementair apparaatje. Het is geen vervanging van goed voor jezelf zorgen, leven in balans, goed eten en voldoende slapen etc. Het is ook geen wondermiddel, maar een ondersteuning die het net iets makkelijker maakt om voor jezelf te kiezen, de goede keuzes te maken voor jou en jouw energie en vitaal te leven. Een ondersteuner pur sang. En nogmaals, eigenlijk heb je de Healy helemaal niet nodig! We kunnen het allemaal ook zelf! Heel belangrijk is het werken met intenties. Waar ligt jouw focus en aandacht? Hoe meer presence, hoe meer de Healy jou ondersteunen kan. Dat is ook precies waar werken met de Healy toe uitnodigt. Je bewustzijn vergroten. En zo helpt Healy ook bij jouw (spirituele) groeiproces.

This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.