Klik op mij

Ja, ik wil een Healy (uitproberen)

Een Healy koop je zonder risico. Je mag de Healy minimaal 14 dagen uitproberen. Ben je niet tevreden, dan krijg je gewoon je geld terug. Na je aankoop kun je in de backoffice van Healy allerlei handboeken, filmpjes en andere handige informatie vinden.

Even persoonlijk kennismaken? Dit is er mogelijk:

  • live of via een beeldgesprek via FaceTime of b.v. Whatsapp.
  • Een sessie boeken waarin ik een persoonlijke analyse maak. In het geval van alleen uitleg Healy vraag ik voor de eerste keer €75,00. Deze sessie duurt meestal minimaal 1,5 uur. Je krijgt dit bedrag terug bij aanschaf van een Healy via mij. 
  • Een sessie in combinatie met een reiki, massage, of ademsessie. We zijn dan wel minimaal 1,5 uur in gesprek.
  • Een analyse op afstand. Voor de analyse heb ik dan wat basis gegevens nodig. Deze analyse kan ik een periode laten 'trillen' als behandeling op een moment dat jij lekker even rustig tijd neemt voor jezelf.

 

Ja, ik wil een analyse op afstand en meer informatie

Wil je zelf ontdekken hoe het werkt en of het werkt voor jou? Je kunt ook een Healy Holistic, of een Healy Resonance plus bij me huren voor een week of langer. De Resonance plus is te huur voor € 75,00 per week. In alle gevallen kun je hierbij wat extra aangeschafte programma's gebruiken zoals alle solveggio's, Programma voor voedingsstoffen en zelfs voor ondersteuning bij Corona klachten.

Ja ik wil een Healy huren voor €50,00/of €75,00 per week  en ik stuur nu een berichtje

Het huurbedrag of het bedrag van de analyse krijg je terug als je een Healy voor jou en je dierbaren aanschaft via mijn webshop.

Ook als je een sessie bij me boekt waarbij de Healy ingezet wordt krijg je deze gratis als je een minimaal een Healy Resonance aanschaft.

Wat je ook kan doen is er gewoon eentje kopen! Je kan hem 14 dagen zoveel gebruiken als je wilt. Je hele familie behandelen! Na die 14 dagen kun je hem kosteloos retourneren als je wilt.

Ja, ik wil een Healy

Volg dan deze stappen:

1. Klik hierboven op de link Ja, ik wil een Healy en bevestig mijn verwijzings-ID ( 6062-4865-3329)

2. Beweeg je cursor over SHOP in het bovenste menu en selecteer HEALY EDITIONS

3. Selecteer de Healy-editie die je wilt kopen en voeg toe aan de winkelwagen!

4. Overweeg om de ADD-ON HEALY COIL toe te voegen

5. Overweeg om het ACCESSOIRE van een Healy Hard Case toe te voegen om jouw investering te beschermen!

6. Voltooi het uitchecken.

7. Neem contact met me op om je Healy installatie en training in te plannen!

ZORG ERVOOR DAT JE DEZE VERWIJZINGS-ID ( 6062-4865-3329) ZIET OM MIJ ALS JOUW SPONSOR TE KIEZEN

Je staat er niet alleen voor! Ik geef je alle benodigde informatie. Als je zelf een Healy wilt ondersteun ik je in de mogelijkheden en help ik je (persoonlijk) opstarten (evt. via Zoom, afstand echt geen bezwaar. Mijn vriendin (ze woont op 10 minuten afstand) help ik regelmatig even op afstand) zodat ze snel optimaal haar Healy in gebruik nam. Ik gebruik voor mijzelf en in sessies speciaal op maat gemaakte programma’s. Ook dat is mogelijk. Je eigen programma laten maken en uploaden in jouw healy door een Timewaver therapeut. Jouw persoonlijke frequentieverhoging!

Healy werkt in op mensen en dieren.
Alles is energie en vibratie

Nicola Tesla, één van de grootste uitvinders zei ooit:
'Als je de geheimen van het universum wilt ontdekken, denk dan in termen van energie, frequenties en trillingen'

 

 

 

Social Selling bij Healy

Daarnaast is Healy een revolutionair, snel groeiend bedrijf wat werkt met social selling. Je kunt dus mensen helpen gezonder en vitaler te worden. Je kunt  kiezen om alleen je Healy terug te verdienen of gewoon een centje bij te verdienen Maar je kunt ook een volledig inkomen genereren. Ook daar kan ik je meer over vertellen. Wil je dat? bestel dan niet via de website maar neem even contact met me op.