Moment voor Frequentie

Healy helpt je natuurlijke balans herstellen, ondersteunt je vitaliteit en verhoogt je frequentie. Alsof je voortdurend gedragen wordt is mijn ervaring. Het leven een stukje lichter....

Nog tot 30 juni een stuk voordeliger, bekijk de aanbieding hier. Vanaf 1 juli is er een compleet nieuw systeem op basis van abonnementen. Sla dus nu nog even je slag voor je aankoop met levenslange gratis updates van alle programma's die je hebt.

Wat is Healy?

Healy is jouw persoonlijke frequentie apparaatje van slechts 5x5 cm wat jouw energie in je lichaam meet en reguleert. Het constateert disbalans en corrigeert tot de natuurlijke balans is hersteld. Healy is zijn tijd ver vooruit met dit apparaatje om je immuunsysteem te versterken en je lichaam te ontgiften. Ook balanceert het al je energetische kanalen. Healy meet met behulp van de quantum sensor jou eerst door.

In deze tijd, maar ook in de toekomst is dit wellicht de beste investering die je ooit in jezelf (en je gezin) hebt gedaan. Zowel emotionele, mentale als fysieke klachten kunnen met de healy worden opgelost, met soms direct, maar vaak al na drie behandelingen resultaat.


Healy is een gecertificeerde wearable, die helpt bij het bevorderen van jouw gezondheid, vitaliteit en welbevinden en bij het oplossen van blokkades in geval van verstoorde frequenties.
Hij helpt jou om fit te blijven, bio-energetisch te regenereren en pijn te verminderen. Healy ondersteunt in stressvolle situaties overdag, om je te helpen bij het herstellen en om rust te vinden in de avond.

Nu een mooie actie die verlengd is tot 30 juni!!​​​​​​​

​​​​​​​

Medische erkenning

Healy is een klasse IIA medisch goedgekeurd hulpmiddel voor pijnbestrijding bij migraine, fibromyalgie en skeletpijn en voor ondersteuning bij depressie, angsten en daaraan gerelateerde slaapproblemen.
 
Contra-indicaties voor de Healy: tijdens zwangerschap, niet geschikt voor mensen die aan epilepsie lijden, bij een pacemaker, bij metalen voorwerpen in het lichaam of wanneer er kans op bloedingen of embolie is. De Resonance kun je wel gebruiken bij deze contra-indicaties.

Hoe werkt Healy?

Je denkt misschien dat wij mensen uit vaste materie bestaan, maar dat klopt niet. In essentie bestaan wij uit 70 biljoen cellen die allemaal een eigen energie frequentie hebben. In essentie is alles trilling. De beelden die je ziet zijn niet echt, de fruitschaal, de theepot, tafel, maar ook dat schattige meisje is niets anders dan een heleboel frequenties. Dat geldt ook voor geluid, de oorzenuwen geven trillingen door aan je hersenen. Alles is trilling en trilling wordt kan worden beïnvloed.

Ziekte is eigenlijk een symptoom dat je trillingen niet in balans zijn. En daar kun je dus wat aan doen. Je kunt naar je huisarts gaan, of je gaat naar een alternatieve genezer voor bijvoorbeeld een bio-resonantie sessie, of je pakt de Healy en je geeft je zelf die boost die je lijf nodig heeft.

We hebben ongeveer 70 biljoen cellen in ons lichaam. De celspanning bepaalt de gezondheid van de cellen, en dus ook van jou!
De ideale spanning van een cel is -70 mV. Als de spanning daalt, daalt je weerstand en ben je vatbaar voor aandoeningen. Vanaf -40 mV kan er sprake zijn van pijn en ontstekingen en bij -15 mV kan een cel muteren tot tumorcel.

Healy helpt jou de celspanning te herstellen en zo je weerstand en frequenties te verhogen.

Ook positieve gedachten hebben een hoge frequentie, net als gezonde voeding, beweging, klassieke muziek, de natuur etc.
Bij lage frequenties denk je vaak negatief, eet je ongezond, heb je veel klachten zowel mentaal als fysiek en ben je vatbaar voor ziekten en verslavingen.


Jouw Moment van frequentie verhogen is er in vier versies

De Healy Gold, Healy Holistic Health en Healy Holistic Health Plus werken alle drie op dezelfde manier. Afhankelijk van jouw klachten of wat je wilt bereiken met de Healy, kies je bij deze Healy’s een geschikt programma via je telefoon met de roze app van Healy. Alleen bij het opstarten heb je je telefoon nodig, daarna niet meer. Je draagt de Healy bij je en je gebruikt dan polsbandjes, oorclips of kleefelektroden die verbonden zijn met kabeltjes en het Healy apparaatje. De Healy stuurt vervolgens microfrequenties via je zenuwbanen naar je cellen. Het verschil tussen deze drie edities, is dat je meer programma’s krijgt, wanneer je een duurdere editie kiest.

Bij de vierde editie, de Resonance, kun je net zo werken als met de andere drie edities, maar kun je er ook voor kiezen om draadloos te werken. Met de Resonance kun je namelijk ook analyses maken van de programmagroepen om te zien welke programma’s jij het hardste nodig hebt. Je kunt deze frequenties dan draadloos naar jezelf of anderen toe sturen. Je kunt daarnaast ervoor kiezen om bepaalde programma’s die bijvoorbeeld hoog scoren in de analyse of programma’s waar jij zelf aan wilt werken, nog te doen via de polsbandjes. Hiervoor download je de blauwe app.

Healy Gold

€ 505,36

Dit is de basisversie en bevat de basis programmagroepen: Balans, Zijn en Puur, Zorg, Energie, Loslaten en Ontspannen.

+ programma groep naar keuze.
Bio-energetic Boost

Na 2 weken ontvang je de diepe cyclus: 1e,2e, 3e toediening,levensadem, ontgifting, vertering, naar de bron, bloedsomloop, vernieuwing, nieren man, nieren vrouw, innerlijke rust.

Je gebruikt één app op je telefoon.

Deze programma's werken met microcurrent therapie en galvanische stroomtherapie.

Healy Holistic Health

€ 1013,76

Bij het Holistic Health Programma  krijg je er, naast de gold versie, ook de programma's bij van:

✓ Pijn / Psyche
✓ Bio-energetische Balance 1
✓ Bio-energetische Balance 2
✓ Mentale Balance
✓ Meridianen 1
✓ Meridianen 2
✓ Slaap
✓ Huid

Dat zijn in totaal 11 programmagroepen en  91 verschillende programma's.

Deze programma's werken met microcurrent therapie en galvanische stroomtherapie

Healy Holistic Health Plus

€ 1.522,16

In deze versie krijg je alles van de Healy Holistic Health. Daarnaast ontvang je ook deze zes programma's:

✓ Learning
✓ Fitness
✓ Job
✓ Beauty
✓ Chakras
✓ Protection Programs

Dat zijn in totaal 17 verschillende programma groepen met meer dan 130 verschillende programma's.

Deze programma's werken met microcurrent therapie en galvanische stroom therapie.

The Resonance

€ 2538,97

Dit is de Ferrari onder de Healys. De Resonance heeft alle programma's van de Holistic Health versie. Daarnaast krijg je ook een Healy analyse app (de blauwe app) met 7 extra programma's voor behandeling met analyse en vibraties.

Dit zijn:
39 bachbloesems
42 homeopatische middelen
76 aminozuren
68 Australische Buschflowers
Alaska Edelstenen Elixers
I Ching
27 Schüsslerzouten

Dat is nog niet alles. Er zit ook een aura module met analyse bij, chakra analyse en behandelingsmogelijkheden met vibraties.
Je hebt dan dus 2 verschillende apps.

Healy Coil

 

 

 

 

 

Nieuw:

DE Healy COIL:

Werk nu zonder bandjes met je Healy! Handig onderweg, in de zomer met blote armen maar ook gewoon omdat je even niet met bandjes wilt of kunt werken. Veel programma's nodigen uit om met de coil te werken. Ook omdat je programma's vaker kan draaien dan met bandjes.

De sterkte van de coil zit tussen de kabels en de resonance. Het zijn 2 spoelen die tegenover elkaar geplaatst zijn en zo de energie in jouw energieveld sturen. De ene spoel werkt de ene richting in en de andere de andere richting zodat het veld om je heen de frequentie krijgt. Je plaatst de coil op jouw healy. Je koopt versie 1 als niet de oude versie van Healy hebt.

De Healy Coil kost €185,00 excl. btw, in NL betaal je €226,00 incl. BTW.

Bij welke programma's kan je de coil gebruiken? Bij de programma's staat rechts boven het programma een tekentje met 3 rondjes. Dan kan je de coil toepassen. Zet de intensiteit altijd op 100% (behalve bij dieren!)

De Healy Coil is minder sterk dan de polsbandjes, maar sterker dan de Resonance.  De Coil werkt met een elektromagnetisch veld. De Microstroompjes gaan anders, directer, het lichaam in.

Wanneer gebruik je de Healy Coil? Afhankelijk van de situatie, is het handig zonder kabels, zet je de coil in. Marcus Schmieke gebruikt nog wel kabels voor zijn kinderen. Dat blijft het krachtigste uiteindelijk.

Mijn ervaringen met Healy

Vanaf de zomer van 2020 ben ik de Healy gaan gebruiken. Wat mij in de loop van de tijd is opgevallen dat inderdaad je je beter gaat voelen als je verschillende programma’s draait. Zo los ik een blaasontsteking altijd natuurlijk op met Vit. C, D-Mannose, veel drinken etc. en ben ik daar in een kleine 2 weken dan van verlost en klachtenvrij. Nu met de Healy, draaide ik o.a. het programma bacteriën en was ik al in 1 dag klachtenvrij. Ik kon bij het eerste gevoel al reageren. De Healy ligt altijd klaar! Daarna nog even een paar dagen verder behandelen om jezelf te blijven ondersteunen.

Helaas ging mijn pijnlijke schouder niet zo snel, maar dat heeft ook een lange aanlooptijd (jaren!) gehad om te ontwikkelen. Mijn pijn is wel behoorlijk verminderd met pijnprogramma's en het programma loslaten waardoor ik pijnmedicatie kan laten liggen.

Mijn ervaring is dat plotseling opkomende klachten snel kunnen verdwijnen en klachten die chronisch zijn of al lang in je leven zijn ook langer nodig hebben om te helen. Ik zag hoe bij mijn mijn zoon zware buikkrampen in 2 uur tijd opgelost werden door het programma gastro-intestinaal en loslaten te draaien. Hij ging gelijk weer op stap met zijn vrienden. Hoofdpijn verdwijnt snel zonder medicatie en als ik even extra gefocust wil zijn draai ik energie of één van de leerprogramma’s. Lekker slapen met de volle maan? Ik doe het met het beschermingsprogramma planeten. Als ik bij mensen ben, in grote gezelschappen heb ik beschermingsprogramma's die mijn aura zuiver en fris houden. Letterlijk te voelen voor mij. Fijn voor een hyper sensitief persoon als ik. Er zijn zoveel toepassingen te bedenken. Mijn verslaving bv naar suiker is onder controle door het programmaatje voldoening. Uitzondering blijft pure chocolade ;-)

Zo behandel ik een plant die niet goed wil groeien, mijn hondje vindt het heerlijk en komt regelmatig bij me liggen als ik een programma draai. Ook voor haar draai ik een programmaatje voor het vele haren bv of als ze een beetje last van verstopping heeft. Verder gebruik ik de Healy om mijzelf te detoxen. Ook de slaapprogramma’s helpen mij om dieper en beter te slapen. Ook mediteren doe ik graag met het Gold Cycle programmaatje Zijn. Mijn massageruimte en woonruimte en slaapruimte reinig en vitaliseer ik af en toe en ook mijn drinkwater vitaliseer ik graag met mijn Healy Resonance of het nieuwe programma Coherence dat hoofd, hart en buik verbindt waardoor meer eenheid, lichtheid en samenhang ervaren kan worden. Hoofd, hart en buik op de zelfde golflengte.

Met de blauwe app kun je personen behandelen, maar ook een ruimte, gebouw of situatie. Een relatie met iemand of een groep. Jouw klas of kantoor misschien? De aarde zelf. Ik heb een mooie analyse/behandeling aangemaakt voor de heling van de aarde en al wat er op leeft. Alles wat in frequentie mag verhogen, mag helen kun je behandelen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wees creatief.

Met de blauwe app kan ik iedereen analyseren en behandelen, ook op afstand. Zo zet ik het apparaatje indien je dat wenst ook in mijn sessies in voor mijn klanten. Ook hier krijg ik mooie resultaten en tevreden cliënten. Opmerkingen als ik voel weer ruimte in mijn buik. Mijn hoofdpijn is zonder medicatie verdwenen. Mijn longen voelen lichter, ik adem beter. Ik voel me rustiger. Ik slaap beter… Al zullen ook mijn sessies uiteraard hun indruk achterlaten.

Healy is een complementair apparaatje. Het is geen vervanging van goed voor jezelf zorgen, leven in balans, goed eten en voldoende slapen etc. Het is ook geen wondermiddel, maar een ondersteuning die het net iets makkelijker maakt om voor jezelf te kiezen, de goede keuzes te maken voor jou en jouw energie en vitaal te leven. Een ondersteuner pur sang.

 

Ondersteuning voor jou als jij een Healy overweegt te kopen.

Je staat er niet alleen voor! Wil je meer voorbeelden en weten of Healy ook iets voor jou is, dan kan ik je links geven met meer informatie. Er zijn Facebookgroepen, Telegram groepen en een mooie uitgebreide website waar ik je kan introduceren. Als je zelf een Healy wilt ondersteun ik je in de mogelijkheden en help ik je (persoonlijk) opstarten zodat je snel optimaal jouw Healy gebruikt. Ik gebruik voor mijzelf en in sessies speciaal op maat gemaakte programma’s. Ook dat is mogelijk. Je eigen programma laten maken en uploaden in jouw healy door een Timewaver therapeut. Jouw persoonlijke frequentieverhoging!

Een Healy koop je zonder risico. Je mag de Healy minimaal 14 dagen uitproberen. Ben je niet tevreden, dan krijg je je geld terug. Na je aankoop kun je in de backoffice van Healy allerlei handboeken, filmpjes en andere handige informatie vinden.

Even persoonlijk kennismaken? Je kunt bij mij een sessie boeken waarin ik een persoonlijke analyse maak. Dit kan ook op afstand! Dus zonder een sessie te boeken. Maar ook is dit mogelijk in combinatie met een reiki, massage, of ademsessie. In het geval van alleen uitleg Healy vraag ik voor de eerste keer €50,00. We zijn dan wel een dik 1,5 uur in gesprek. Voor de analyse (op afstand) heb ik wat basis gegevens nodig. Deze analyse kan ik een periode laten 'trillen' als behandeling op een moment dat jij lekker even rustig tijd neemt voor jezelf.

Ja, ik wil een analyse op afstand voor €11,00 en meer informatie

Wil je zelf ontdekken hoe het werkt en of het werkt voor jou? Je kunt ook een Healy Holistic Health bij me huren voor een week of langer.

Ja ik wil een Healy huren voor €30,00 per week  en ik stuur nu een berichtje

Het huurbedrag of het bedrag van de analyse krijg je terug als je een Healy voor jou en je dierbaren aanschaft via mijn webshop.

Ja, ik wil een Healy

Let op! Als je bestelt let op dat je linksboven bij sponsor mijn naam Mieke Vos ziet staan. Dan verzeker je je van mijn hulp tijdens de introductie naar meer vitaliteit, levenslust en gezondheid met Healy.
Ik help je ook graag persoonlijk, dus aarzel niet even contact op te nemen.

Healy werkt op mensen en dieren.
Alles is energie

Nicolas Tesla, één van de grootste uitvinders zei ooit:
'Als je de geheimen van het universum wilt ontdekken, denk dan in termen van energie, frequenties en trillingen'

 

 

 

Social Selling bij Healy

Daarnaast is Healy een revolutionair, snel groeiend bedrijf wat werkt met social selling. Je kunt dus mensen helpen gezonder en vitaler te worden. Je kunt  kiezen om alleen je Healy terug te verdienen of gewoon een centje bij te verdienen Maar je kunt ook een volledig inkomen genereren. Ook daar kan ik je meer over vertellen. Wil je dat? bestel dan niet via de website maar neem even contact met me op.

Bekijk de video's