Moment voor Frequentie

Healy helpt je natuurlijke balans herstellen, ondersteunt je vitaliteit en verhoogt je frequentie. Alsof je voortdurend gedragen wordt is mijn ervaring. Het leven een stukje lichter....

BLACK FRIDAY ACTIE: (tot 30 november 2021)

Koop een Resonance  (€ 1511,29) en ontvang de Professional ( € 4032,29)!!!!! 

Of Koop een Professional en krijg de Resonance er gratis bij!!!

Wat is Healy?

Healy is jouw persoonlijke frequentie apparaatje van slechts 5x5 cm wat jouw energie in je lichaam meet en reguleert. Het constateert disbalans en corrigeert tot de natuurlijke balans is hersteld. Healy is zijn tijd ver vooruit met dit apparaatje om je immuunsysteem te versterken en je lichaam te ontgiften. Ook balanceert het al je energetische kanalen. Healy meet met behulp van de quantum sensor jou eerst door.

In deze tijd, maar ook in de toekomst is dit wellicht de beste investering die je ooit in jezelf (en je gezin) hebt gedaan. Zowel emotionele, mentale als fysieke klachten kunnen met de healy worden opgelost, met soms direct, maar vaak al na drie behandelingen resultaat.


Healy is een gecertificeerde wearable, die helpt bij het bevorderen van jouw gezondheid, vitaliteit en welbevinden en bij het oplossen van blokkades in geval van verstoorde frequenties.
Hij helpt jou om fit te blijven, bio-energetisch te regenereren en pijn te verminderen. Healy ondersteunt in stressvolle situaties overdag, om je te helpen bij het herstellen en om rust te vinden in de avond.

Medische erkenning

Healy is een klasse IIA medisch goedgekeurd hulpmiddel voor pijnbestrijding bij migraine, fibromyalgie en skeletpijn en voor ondersteuning bij depressie, angsten en daaraan gerelateerde slaapproblemen. Nu zijn deze programma's verenigt in de Healy Medical.
 
Contra-indicaties voor de Healy: tijdens zwangerschap, niet geschikt voor mensen die aan epilepsie lijden, bij een pacemaker, bij metalen voorwerpen in het lichaam of wanneer er kans op bloedingen of embolie is. De Resonance en de Healy Coil kun je wel gebruiken bij deze contra-indicaties.

Hoe werkt Healy?

Je denkt misschien dat wij mensen uit vaste materie bestaan, maar dat klopt niet. In essentie bestaan wij uit 70 biljoen cellen die allemaal een eigen energie frequentie hebben. In essentie is alles trilling. De beelden die je ziet zijn niet echt, de fruitschaal, de theepot, tafel, maar ook dat schattige meisje is niets anders dan een heleboel frequenties. Dat geldt ook voor geluid, de oorzenuwen geven trillingen door aan je hersenen. Alles is trilling en trilling wordt kan worden beïnvloed.

Ziekte is eigenlijk een symptoom dat je trillingen niet in balans zijn. En daar kun je dus wat aan doen. Je kunt naar je huisarts gaan, of je gaat naar een alternatieve genezer voor bijvoorbeeld een bio-resonantie sessie, of je pakt de Healy en je geeft je zelf die boost die je lijf nodig heeft.

We hebben ongeveer 70 biljoen cellen in ons lichaam. De celspanning bepaalt de gezondheid van de cellen, en dus ook van jou!
De ideale spanning van een cel is -70 mV. Als de spanning daalt, daalt je weerstand en ben je vatbaar voor aandoeningen. Vanaf -40 mV kan er sprake zijn van pijn en ontstekingen en bij -15 mV kan een cel muteren tot tumorcel.

Healy helpt jou de celspanning te herstellen en zo je weerstand en frequenties te verhogen.

Ook positieve gedachten hebben een hoge frequentie, net als gezonde voeding, beweging, klassieke muziek, de natuur etc.
Bij lage frequenties denk je vaak negatief, eet je ongezond, heb je veel klachten zowel mentaal als fysiek en ben je vatbaar voor ziekten en verslavingen.


Jouw Moment van frequentie verhogen is er in vijf versies

De Healy Gold, Healy Holistic, Healy Resonance en de Healy Professional werken allen op dezelfde manier. Afhankelijk van jouw klachten of wat je wilt bereiken met de Healy, kies je bij deze Healy’s een geschikt programma via je telefoon met de roze app van Healy. Alleen bij het opstarten heb je je telefoon nodig, daarna niet meer. Je draagt de Healy bij je en je gebruikt dan polsbandjes, oorclips of kleefelektroden die verbonden zijn met kabeltjes en het Healy apparaatje. Ook kun je draadloos de Healy Coil gebruiken. De Healy stuurt vervolgens microfrequenties via je zenuwbanen naar je cellen. Het verschil tussen deze edities, is dat je meer programma’s krijgt, wanneer je een duurdere editie kiest. Ook zitten er bij iedere versie abonnementen aan verbonden, behalve bij de Gold en de Professional. 

Nu is er ook de Healy Medical! Een speciale uitvoering met alleen de medisch erkende programma's erop.

Met de Resonance kun je aura analyses maken, maar ook analyses van de programmagroepen om te zien welke programma’s jij het hardste nodig hebt. Je kunt deze frequenties dan draadloos naar jezelf of anderen toe sturen. Trillen noemen we dat. Je werkt in het informatieveld, aura ofwel je energetische veld. Je kunt daarnaast ervoor kiezen om bepaalde programma’s die bijvoorbeeld hoog scoren in de analyse of programma’s waar jij zelf aan wilt werken, nog te doen via de polsbandjes. Voor de Healy Aura en Resonance download je de blauwe app.

De Healy Professional is de meest uitgebreide versie, zonder abonnementen van Healy. Bijna alle programma's vind je hier. Ideaal om ook in je praktijk te gebruiken.

De Healy Coil

kun je apart aanschaffen om te werken zonder de bandjes. Je werkt zowel fysiek met microstroom als in het energetische veld, het informatieveld. Een mooie manier om nog meer uit je Healy te halen omdat het een erg makkelijke en toegankelijke manier is om de Healy te gebruiken.

Bij welke programma's kan je de coil gebruiken? Bij de programma's staan rechts boven het programma een tekentje met 3 rondjes. Dan kan je de coil toepassen. Bijna allemaal dus (niet de medical)! Zet de intensiteit op 100% (behalve bij dieren!)

De Healy Coil werkt minder sterk in op het fysieke lichaam dan de polsbandjes, maar weer sterker dan de Resonance die vooral in je aura werkt.  De Coil werkt met een elektromagnetisch veld. De Microstroompjes gaan anders, directer, het lichaam in.

Wanneer gebruik je de Healy Coil? Afhankelijk van de situatie. Is het handig zonder kabels gedurende de dag, zet je de coil in. Marcus Schmieke gebruikt nog wel kabels voor zijn kinderen. Dat blijft het krachtigste uiteindelijk. Advies is minimaal 1 programma toch wel met de bandjes te doen.

De Healy Watch

 • Geschikte Healy-programma’s vinden voor jou op dit moment.
 • Healy Watch en Healy – een systeem met gesloten terugkoppeling voor jouw lichaam en geest
 • Compact, praktisch en innovatief
 • Vindt de balans tussen lichaam / geest / ziel
 • Bediening via de Healy Watch- app verbonden via Bluetooth
 • Toonaangevende wetenschappelijke algoritmes voor beweging / sport / slaap / ademhaling
 • Kan worden gebruikt met of zonder Healy
 • Een mooie feature vind ik de orgaanklok. De Healy Watch-orgaanklok biedt altijd het juiste Healy IMF-meridiaanprogramma voor het orgaan dat op het huidige moment van de dag actief is ter ondersteuning van de harmonisatie van het bio-energetische veld, gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde (TCM).

En uiteraard is Healy Watch ook een stijlvolle Digital Lifestyle Wearable

 • Automatische gesychroniseerd horloge
 • Controleert binnenkomende berichten: oproepen, SMS, WhatsApp, Wechat, Facebook en meer
 • Vibratiealarm
 • Bediening muziekspeler
 • Weerbericht
 • Telefoon zoeken
 • Timer
 • SOS functie​​​​​​
Healy Medical

€ 504,57

In deze versie krijg je de medisch erkende programma's:

✓ Chronische pijn
✓ Chronische rugpijn
✓ Gewrichten lokaal
✓ Migraine
✓ Slapeloosheid
✓ Depressie 
✓ Onrust/Anxiety

Healy Gold

€ 504,57

Dit is de basisversie en bevat de basis programmagroepen: Balans, Zijn en Puur, Zorg, Energie, Loslaten en Ontspannen. Ontwikkeld door Nuno Nina met 144.000 verschillende frequenties.

✓ Gouden Cyclus

✓ Bioenergetische Ondersteuning

✓ Programma I

✓ HealAdvisor Search Module (na 2 weken)

Je gebruikt één app op je telefoon.

Deze programma's werken met microcurrent therapie en galvanische stroomtherapie en met de Healy Coil

GEEN abonnementen. Je kunt echter alle abonnementen toevoegen die in de Healy Shop verkrijgbaar zijn. Ook de Resonance!

Healy Holistic

€ 1.012,77

Bij het Holistic Health Programma  krijg je er, naast de gold versie, ook de programma's bij van:

✓ Gouden Cyclus
✓ Bioenergetische support
✓ Mentale Balans
✓ Meridianen 1
✓ Meridianen 2
✓ HealAdvisor Search App (na 2 weken)

Abonnementen:

✓ Bio-energetische Harmonie 1
✓ Bio-energetische Harmonie 2
✓ Fitness

Deze programma's werken met microcurrent therapie en galvanische stroomtherapie en de Healy Coil

The Resonance

 € 1511,29

De Resonance heeft alle programma's van de Holistic. Daarnaast krijg je nu ook in de Healy Analyse app (de blauwe app) programma's.  Je werkt hier in het energetische veld, het informatieveld ofwel de aura.

✓ Gouden Cyclus
✓ Bioenergetische Ondersteuning
✓ Mentale Balans
✓ Meridianen 1 plus 2
✓ Aura
✓ Resonance
✓ HealAdvisor Search App (na 2 weken)

Abonnementen: Nu met de Evolution actie niet 3 maandan maar met 12 maanden gratis abonnement en het 2e jaar met 50% korting!!!

✓ Fitness
✓ Bioenergetische Harmonie 1 plus 2
✓ Locale Stimulatie
✓ Slaap
✓ Chakra's
✓ Bioenergetische Revitalisatie
✓ Opleiding

De Resonance programma's die in je informatieveld werken zijn:

✓ Alle groepen uit de roze app die je scant voor analyse kun je ook "trillen" in het informatieveld.
✓ 348 homeopatische middelen in Creatieve Homeopathie
✓ 76 vitale stoffen
✓ 68 Australische Buschflowers
✓ 48 Alaskaanse Edelstenen Elixers
✓ 64 I Ching
✓ 27 Schüsslerzouten

✓ Healy Watch-meridiaanprogramma's (12)
✓ Healy Dig. Nutrition Mengsels programma (72)
✓ Healy Animals programma's (12)
✓ Healy Watch DN-programma's (12)
✓ Healy Watch programma's (12) 

Healy Professional

€ 4032,93

Als je geen abonnementen wilt en het complete pakket met alle programma's inclusief de abonnement-modules met levenslange gratis updates. Ideaal ook als je bv je eigen praktijk hebt.

✓ Gouden Cyclus
✓ Bioergetische Support
✓ Meridianen 1
✓ Meridianen 2
✓ Mentale Balans
✓ Bioenergetische Harmonie 1
✓ Bioenergetische Harmonie 2
✓ Bioenergetische Verdediging
✓ Fitness
✓ Pain/Psyche
✓ Slaap
✓ Chakra's
✓ Opleiding
✓ Beroep
✓ Schoonheid
✓ Healadvisor Analyse Aura Module
✓ Healadvisor Analyse Resonance Module
✓ Healadvisor Digital Nutrition Module
✓ Healadvisor Bioenergetische Revitalisatie Module
✓ Healadvisor Search Module (na 2 weken)

NIEUW erbij:  ✓The Power of Three vanaf oktober 2021

GEEN abonnementen. Dus bijna compleet! (let op de dierenprogrammagroep zit er niet bij)
 

Healy Coil

€ 223,85

Werk nu zonder bandjes met je Healy! Handig onderweg, in de zomer met blote armen maar ook gewoon omdat je even niet met bandjes wilt of kunt werken. Veel programma's nodigen uit om met de coil te werken. Ook omdat je programma's vaker kan draaien dan met bandjes.

De sterkte van de coil zit tussen de kabels en de resonance. Het zijn 2 spoelen die tegenover elkaar geplaatst zijn en zo de energie in jouw energieveld sturen. De ene spoel werkt de ene richting in en de andere de andere richting zodat het veld om je heen de frequentie krijgt. Je plaatst de coil op jouw healy. Je koopt versie 1 als niet de oude versie van Healy hebt.

Healy Watch

€ 229,90

Het Healy horloge maakt van Healy een gesloten terugkoppelings-systeem voor lichaam en geest. Het meet je bio-energetische status door een analyse van BRA (Bioenergetic Rhythm Analysis) en HRV (Heart Rate Variability), snel en gemakkelijk. Met de Healy Watch kun je de status van je bio-energetisch veld volgen.

De Healy Watch meet en evalueert welke Healy-programma's met geïndividualiseerde microstroomfrequentie (IMF) op elk moment het beste voor u zijn, via de Healy Watch Connector-module. Deze module kan meetgegevens analyseren om de frequenties te vinden die helpen ontspannen, stress verminderen en fitnessdoelen te ondersteunen. In combinatie met De Digital Nutrition weet je precies welke suplementen geschikt zijn en met de orgaanklok module weet je precies welk orgaan op welke tijd van de dag ondersteuning nodig heeft. Na 3 maanden is deze Connector-module verkrijgbaar in abonnementsvorm voor 20,23 per maand.

Mijn ervaringen met Healy

Vanaf de zomer van 2020 ben ik de Healy gaan gebruiken. Wat mij in de loop van de tijd is opgevallen dat inderdaad je je beter gaat voelen als je verschillende programma’s draait. Zo los ik een blaasontsteking altijd natuurlijk op met Vit. C, D-Mannose, veel drinken etc. en ben ik daar in een kleine 2 weken dan van verlost en klachtenvrij. Nu met de Healy, draaide ik o.a. het programma bacteriën en was ik al in 1 dag klachtenvrij. Ik kon bij het eerste gevoel al reageren. De Healy ligt altijd klaar! Daarna nog even een paar dagen verder behandelen om mezelf te blijven ondersteunen.

Helaas ging mijn pijnlijke schouder niet zo snel, maar dat heeft ook een lange aanlooptijd (jaren!) gehad om te ontwikkelen. Mijn pijn is wel behoorlijk verminderd met pijnprogramma's en het programma loslaten waardoor ik pijnmedicatie kan laten liggen.

Mijn ervaring is dat plotseling opkomende klachten snel kunnen verdwijnen en klachten die chronisch zijn of al lang in je leven zijn ook langer nodig hebben om te helen. Lekker slapen met de volle maan? Ik doe het met het beschermingsprogramma planeten. Als ik bij mensen ben, in grote gezelschappen heb ik beschermingsprogramma's die mijn aura zuiver en fris houden. Letterlijk te voelen voor mij. Fijn voor een hyper sensitief persoon als ik. Er zijn zoveel toepassingen te bedenken. Mijn verslaving bv naar suiker is onder controle door het programmaatje voldoening. Uitzondering blijft pure chocolade ;-)

Zo behandel ik een plant die niet goed wil groeien, mijn hondje vindt het heerlijk en komt regelmatig bij me liggen als ik een programma draai. Ook voor haar draai ik graag een programmaatje. Verder gebruik ik de Healy om mijzelf te detoxen. Ook de slaapprogramma’s helpen mij om dieper en beter te slapen. Ook mediteren doe ik graag met het Gold Cycle programmaatje Zijn of Coherence. Mijn massageruimte en woonruimte en slaapruimte reinig en vitaliseer ik af en toe en ook mijn drinkwater vitaliseer ik graag met mijn Healy Resonance of het nieuwe programma Coherence dat hoofd, hart en buik verbindt waardoor meer eenheid, lichtheid en samenhang ervaren kan worden. Hoofd, hart en buik op de zelfde golflengte.

Met de blauwe app kun je personen behandelen, maar ook een ruimte, gebouw of situatie. Een relatie met iemand of een groep. Jouw klas of kantoor misschien? De aarde zelf. Ik heb een mooie analyse/behandeling aangemaakt voor de heling van de aarde en al wat er op leeft. Alles wat in frequentie mag verhogen, mag helen kun je behandelen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wees creatief.

Met de blauwe app kan ik iedereen analyseren en behandelen, ook op afstand. Naast mijn stemvorken gebruik ik ook de Healy tijdens sessies. Ook hier krijg ik mooie resultaten en tevreden cliënten. Het verbaast me steeds hoe snel je to the point komt als je eerst analyseert met de Healy. Er komen vaak dingen naar boven waar in eerste instantie niet aan gedacht wordt. De nieuwe Coachingsmodule helpt hierbij ook.

Healy is een complementair apparaatje. Het is geen vervanging van goed voor jezelf zorgen, leven in balans, goed eten en voldoende slapen etc. Het is ook geen wondermiddel, maar een ondersteuning die het net iets makkelijker maakt om voor jezelf te kiezen, de goede keuzes te maken voor jou en jouw energie en vitaal te leven. Een ondersteuner pur sang. Heel belangrijk is het werken met intenties. Waar ligt jouw focus en aandacht? Hoe meer presence hoe meer de Healy jou ondersteunen kan.

 

Ondersteuning voor jou als jij een Healy overweegt te kopen.

Je staat er niet alleen voor! Wil je meer voorbeelden en weten of Healy ook iets voor jou is, dan kan ik je links geven met meer informatie. Er zijn Facebookgroepen, Telegram groepen en een mooie uitgebreide website waar ik je kan introduceren. Als je zelf een Healy wilt ondersteun ik je in de mogelijkheden en help ik je (persoonlijk) opstarten (evt. via Zoom) zodat je snel optimaal jouw Healy gebruikt. Ik gebruik voor mijzelf en in sessies speciaal op maat gemaakte programma’s. Ook dat is mogelijk. Je eigen programma laten maken en uploaden in jouw healy door een Timewaver therapeut. Jouw persoonlijke frequentieverhoging!

Een Healy koop je zonder risico. Je mag de Healy minimaal 14 dagen uitproberen. Ben je niet tevreden, dan krijg je je geld terug. Na je aankoop kun je in de backoffice van Healy allerlei handboeken, filmpjes en andere handige informatie vinden.

Even persoonlijk kennismaken? Dit kan live of via een beeldgesprek via FaceTime of b.v. Whatsapp. Je kunt bij mij een sessie boeken waarin ik een persoonlijke analyse maak. Dit kan ook op afstand! Dus zonder een sessie te boeken. Maar ook is dit mogelijk in combinatie met een reiki, massage, of ademsessie. In het geval van alleen uitleg Healy vraag ik voor de eerste keer €50,00. We zijn dan wel een dik 1,5 uur in gesprek. Voor de analyse (op afstand) heb ik wat basis gegevens nodig. Deze analyse kan ik een periode laten 'trillen' als behandeling op een moment dat jij lekker even rustig tijd neemt voor jezelf.

Ja, ik wil een analyse op afstand en meer informatie

Wil je zelf ontdekken hoe het werkt en of het werkt voor jou? Je kunt ook een Healy Holistic bij me huren voor een week of langer. Wellicht is ook een Resonance mogelijk te huur voor € 75,00 per week. In alle gevallen kun je hierbij wat extra aangeschafte programma's gebruiken zoals alle solveggio's, Programma voor voedingsstoffen en ondersteuning bij Corona klachten.

Ja ik wil een Healy huren voor €50,00 per week  en ik stuur nu een berichtje

Het huurbedrag of het bedrag van de analyse krijg je terug als je een Healy voor jou en je dierbaren aanschaft via mijn webshop.

Ook als je een sessie bij me boekt waarbij de Healy ingezet wordt krijg je deze gratis als je een minimaal een Healy Resonance aanschaft.

Ja, ik wil een Healy

Volg dan deze stappen:

1. Klik hierboven op de link Ja, ik wil een Healy en bevestig mijn verwijzings-ID (6062-4865-3329)

2. Beweeg je cursor over SHOP in het bovenste menu en selecteer HEALY EDITIONS

3. Selecteer de Healy-editie die je wilt kopen en voeg toe aan de winkelwagen!

4. Overweeg om de ADD-ON HEALY COIL toe te voegen

5. Overweeg om het ACCESSOIRE van een Healy Hard Case toe te voegen om jouw investering te beschermen!

6. Voltooi het uitchecken.

7. Neem contact met me op om je Healy installatie en training in te plannen!

ZORG ERVOOR DAT JE DEZE VERWIJZINGS-ID (6062-4865-3329) ZIET OM MIJ ALS JOUW SPONSOR TE KIEZEN

Healy werkt in op mensen en dieren.
Alles is energie en vibratie

Nicola Tesla, één van de grootste uitvinders zei ooit:
'Als je de geheimen van het universum wilt ontdekken, denk dan in termen van energie, frequenties en trillingen'

 

 

 

Social Selling bij Healy

Daarnaast is Healy een revolutionair, snel groeiend bedrijf wat werkt met social selling. Je kunt dus mensen helpen gezonder en vitaler te worden. Je kunt  kiezen om alleen je Healy terug te verdienen of gewoon een centje bij te verdienen Maar je kunt ook een volledig inkomen genereren. Ook daar kan ik je meer over vertellen. Wil je dat? bestel dan niet via de website maar neem even contact met me op.

Bekijk de video's